Jedna od najboljih najava na showu.

Baš bolesno izgleda

• Uređivano

Flipper Body horror inspiracija dolazi iz filmova kao što su The Thing i Evil Dead.

Rekao bih i Attack on Titan kad su u pitanju ove groteskne nakaze. Vrhunski izgleda, definitivno +18 materijal po prikazanom.

Bit će ovo super za PS6. 😃

Flipper interakcije s okolinom (eksplozivne bačve,

Samo jedan HVALA za nepoznatu individuu koja u skoro svakoj igri u povijesti naokolo postavlja planski smjestene bačve pune eksploziva da bi nama olaksalo napredak kroz nivoe ❤️

Dobra hororčina. Volel bih više da ju rade iz 3 lica ali kaj se more.

Kad bi se a pretpostavljam da i budu nastavci radili ja bih stavil mala slova iza I, tak da izgleda ovak:

Ill II, Ill III, pa naprave jednom rimejk od prve Ill I.😀

Gubis smisao igre prebacivanjem u trece lice

chono zbog cega? Jer se ne osjecas ko da ti taj lik?

Genijalno izgleda a grafika je nemoguće dobra. Fini horori se vracaju…

renda ne, nego to nije top tier studio koji to moze izvesti, igra je radena u UE5 da izgleda fotorealisticno, da bude prepuna jump scareova i nelagodnih situacija, a fps je najlakse tako napraviti. Iz treceg lica gubis tu napetost, imerziju i horor elemente koji bi trebali biti naglaseni. Blizak primjer je Stalker 1 i XLabs koji bi bio slabasan i manje strasan iz treceg lica

solidmerlin

Neće to tako izgledat, dobro režiran trailer. Moguće da jeste ingame al lik ga vrti na 5090 sa framegenom.

chono ima neceg u tome, ali ima i igara iz treceg lica di sam sral u gace.

pravednik zato sam napisao nemoguće. Osjeti se da je izmanipulisano na neki nacin.

renda ima, ali to treba znat napravit. Meni je prvi Dead Space u ono vrijeme bio top

chono da, DS je vrhunski to odradil, a i Fatal Frame, jos imam traume od te igre.

@renda @chono od og dead space 1 sam imao traume. :-D onaj dio kad te naganjaju na početku a ti ih moraš gađati sa random predmetima ps promašiš 10 puta jer ti srce lupa 230 udaril Alt f4 otvorio jebeni nyan cat i disao u jebenu vrecicu 10 minuta. Niti jedna igra me nije uspijela tako tiltat. Usput jedan od razloga zašto ne igram amnesie ili igre gdje moraš bježati.

fensisuperstar Usput jedan od razloga zašto ne igram amnesie ili igre gdje moraš bježati.

Meni ni problem begati. To mi je čak i fora kad me neko ganja a nemre me ulovit.

Moj razlog zakaj ne igram Amnesiu je upravo to kaj je iz prvog lica. Ne odgovaraju mi takve igre iz prvog lica. U obzir dolaze samo neke puzzle i vozačke igre koje igram u prvom licu iako postoje u tim vožnjama opcija da biraš pogled koji ti najbolje odgovara a ja si stavim baš iz kokpita pogled i to zoom jer imam osjećaj bolje kontrole nad autom naspram okoline. Nije isti intezitet upravljanja kad vidiš svoj auto ili kad si u kabini.

U protivnom kad vidim svoj auto na cesti imam osjećaj kao da upravljam dronom prek mobitela.

To su velike brzine, akcija, okreti auta dok tvoje kontrole na gamepadu moraju bit minimalne pa lako pretjeraš.

Kao što Chono veli teško je prenjet tu atmosferu iz 3 lica ali nije posve nemoguće. Za to trebaju pravi majstori svog zanata.