Mislim da u globalu ljudi pretjeruju.
Ok, možemo se svi složiti da je bo7 kampanja najgora kampanja u COD povijesti.
Međutim kome je to uistinu toliko bitno?
Velika večina igrača ionako igra MP i zombies mode, a i jedno i drugo će se puniti sadržajem kao i sa bo6.
Ja mislim da je bf6 zadao cod-u težak udarac na koji zapravo nisu bili spremni a publika je očekivala da će COD vratiti istom mjerom.
Cod je zapravo unaprijedio bo6 odnosno mp i zombije a sa kampanjom su teško flopali jer su išli na veliki rizik sa kod njih nikad viđenom co-op verzijom igre koja je ispala živi očaj.
Na bo6 su radili daleko dulje nego na bo7 i nerelano je bilo za očekivati da ćemo doživjeti bf6 killera.
Mp je i dalje super zabavan, ali i dalje je skroz različit od bf-a i ja ih iskreno nikada ne bi stavljao u isti koš.
Ruku na srce ni bf-ova kampanja nije ništa posebno, prođeš je jednom i brzo zaboraviš da uopće i postoji.
Da li bf u ovom slučaju daje više za uloženi novac? Svakako.
Iako mi je mp kod coda zabavniji i manje frustrira od bf-a slažem sa svima da samo to ne vrijedi 80€. Zapravo vrijedilo je dok nije došao bf6 sa ogromnim mapama, vozilima i pregršt modova.
Za kraj bi, bez obzira na ove rivale, svima preporučio da puste bf i cod i neka kupe Arc Raiderse i podrže odličan "manji" studio u pola cijene gore spomenutih igara. Mislim da razloge ne moram ni spominjati.