Evo nakon sto san skoro se diga do zadnjeg levela da napisem koju
Niko nevoli futurizam to vec godinama govorimo ali monopol je urdario u glavu i puni sebe govori sto vi znate sto vam treba i sto volite i dobili smo ovo.
Mape nove uzasne starih mi je pun kurac, spawn je nekako cudan uvik daleko od akcije. Igran dominaciju i samo par mapa vrti di su druge pitaj boga.
A sav taj futurizam sa oruzjem i bombama dodatcima ide nakurac i nikako mi se ne sviđa.
Toliko hvaljeni SMBB jos nisan osjetio non stop sa spojen protiv ekipe koja je u vec par prestigea jos nije dalo nekog novog.
Veza je bolja nego bo6 ali isto u kurcu.
Bo6 san rjesio 10 prestigea i dosa na nekih 550lv tu ne vidin ikakvu inicijativu za prestige je su nagrade gore od icega, ocajni likovi plus ocajni skinovi za oruzja ama bas nista zanimljivo.
Forisranje prestigea oruzja jer tako dobijes bolji attachment je dno dna koje mrzim, produzivanje igre kroz nepotreban grind.
Ovo je nepotrebna igra izbacena za nikoga iznenađena sa izlaskom i fantasticnim prijemom bf6.
Bf6 ima bolji setting oruzja i sve od bo7 i ovi mogu dati brda i doline isto im je.
Ja cekan warzone jer samo to moze biti dobro da me natira igran.
Ocekujte brzo free to play vikende pa i tjedne jer nevidin nacin kako ce skupiti igrace9