montoya Ja sam baš sinoć skinul Nioh 2 - nisam imal pojma da je u PS Plus ponudi… U jedinici imam oko 300h. Čeka se trojka.
DarkPunisher Nioh 2 robetina samo takva. Za sad sam uspio demo samo 1h odigrati, al' za vikend ide gas.
Miro Twillight Miro evo ti jedistvene prilike da mu stisnes govničak Nope Lipo san reka ne diras me ne diran te
Picek montoya u demou imaš pun doživljaj do djela do kojeg je igra dostupna, koliko znam demo nije zakinut po nečemu.
Picek Mislim da neće biti iznad 90 jer je dosta toga već viđeno i ne donosi ništa toliko revolucionarno no mogao biti tu negdje blizu.
DarkPunisher Picek exactly. Meni je dvica 9 tak da manje od toga ni ne očekujem da će mi biti, brojimo sitno. 🙂
Picek U ovom trenutku 34 recenzije, prosječna ocjena 87. https://www.metacritic.com/game/nioh-3/critic-reviews/?platform=playstation-5
DarkPunisher Vrhunski, a ove "preslično prijašnjim nastavcima" nabijem ko Maminjo, uzasan argument opcenito.
Tuhy Znači, ne da je roba nego THE roba. To je to…Zelda sutra šalje, u petak je kod mene. Rokaj miškooo