DarkPunisher solidmerlin Ma cak je i art ok, ima stvarno fora levela i dizajn bosseva isto znaju bit dosta kul. no level design je bas ono preko *urca kak bi se reklo. Ni mene ne odusevljava otvoreniji pristup, no vidit cemo kak se to sve sklepat.
DarkPunisher https://www.metacritic.com/game/nioh-3/critic-reviews/?platform=playstation-5&fbclid=IwY2xjawOOcCpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFlM2ZKQTRNWEFGQ0o2SDJUc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHprfmLNzVAC9Zo3rRA59gzWrP0W-DHKXKTZcyqdrKF6eKkvqoeJpXQT5WWyN_aem_HOMGLuIshgOItw7CJ1uXAw Jako pozitivni preview-ovi u globalu. Combat dodatno produbljen sa Samurai / Ninja styleom, otvorenije mape (tu nisam optimist, ali niko se nije zalio od ovih) i naravno trejdmark tona loota 😃 Uz Phantom Blade, Tides pa i Mortal Shell 2, we eating good again next year 😃
foggy Sve mi se svidja osim trzanja koje je stalno (Fighting Cowboy video preview), i tog open worlda. Cini mi se da je loot vise baziran na ta 2 stila, a iako je open world, barem se nadam da nema ponavljanja misija kao u prva 2 dijela. To me ubilo.