Nije GLS ali je DPD. Dođe mi paket iz Kine ali je adresa navodno netočna, zovem ih i jave se i kažu fali broj i da će paket biti dostavljen sutra. Čekam sutra i ništa i kažem si ajde valjda su si dečki spojili za prvi maj pa ću čekati sljedeći tjedan.

Dođe sljedeći tjedan i ništa, zovem ih jedno 9 puta gdje sam znao čekati i po pola sata da se netko javi, nitko se nikad nije javio.

Pošaljem mail tj ticket gdje uputama piše da se u naslov maila stavi broj za praćenje dobijem automatsku poruku samo da bi mi se na mail napokon javio netko i da bi ta osoba tražila, zamislite broj za praćenje radi detaljnijeg uvida kojeg sam prema uputama stavio u naslov maila lol.

I pogledam danas status pošiljke gdje kaže da je pošiljka odbijena i da se vraća pošiljatelju. DPD moja vrata niti jednom nije vidio a kamo li da sam bio odbio pošiljku jebo im Bog mater.

prayer stvarno su smećari nekad. Možda još stigneš sjest u auto i tamo riješit kod njih. Meni je GLS jednom slično napravio, otišao sam tamo i nisam se želio maknut dok ne riješe, ali nitko ne vrati ni vrijeme ni benzinu, a kamo li živce

Fenix

Otišao sam im u skladište bio i navodno nisu ništa mogli naći, ostavio sam im broj da mi se jave u slučaju da nadu kad mi ono dođe poruka da je paket odbijen. Bili su custom length kabeli za napajanje koje je čovjek sa Etsy-a posebno izradio za moje kućište ali sva sreća da je barem on normalan u ovoj cijeloj priči pa mi ie vratio novce.

A degenericima sljedi jedna lijepa recenzija iako koliko vidim već su sada u jako lijepom glasu.

prayer

U rasulu su totalnom jos prosle godine bili sad je samo pretpostavljam gore.

Malo ih je imaju male one caddye a ne kombi tako da ne stane sve i pošta se samo gomila.

Dhl odlican do Hr onda uzme pošta pa rasulo

Miro

DHL i UPS me za sada nisu nikad iznevjerili što se tiče tih Internacionalnih pošiljki ali ovo mi je ostavilo gorak okus u ustima. Čak sam ih fino zamolio da mi kažu točnu lokaciju paketa da ću ga osobno doći pokupiti ako mogu jer mi ie bio bitan paket pa nisu ni za to bili sposobni. Korisnička podrška isto koma, držu te na slušalici i jebu te bez kurca samo da ti na kraju poklope. Moja preporuka je izbjegavat ih u širokom luku.

prayer Ako si u Istri nemaš sreće, crna rupa je ta županija za DPD, posebno za pakete iz Kine, samo odbijaju.

Miro vjeruj prijatelju kombija velikih imamo dosta nije stvar da nam nesto ostaje na skladištu ali da nam operativni dio ne valja i radi s premalim brojem ljudi to je istina… paketa s krivim adresama iz Kine na bacanje. Ne pravdam nikoga da nam servis ne valja vec godinu i vise od toga stoji to ne mogu pravdat

Crnipetarpogani

Ma neman ja nista protiv ljudi.

Kazen ja kako je bilo covik je imao naslagan pun caddy i misto suvozca i kaze jos je robe ostalo.

A sto se tice mojih paketa ja bi posao do sladista koje je kraj firme i uvik bi se sve naslo nekad malo potraje ali se sve nađe

Već dugo nisam nikaj dobil prek DPD-a, no iz prošlih godina bili su ok, paketi uvijek na vrijeme i bez oštećenja.

Sad mi je GLS glavni kurir i baš nikakvih prigovora, brzi i točni.

Miro i u pravu si nije on kriv…ja sad imam tri kombija u Zagrebu i trenutno nam sve izlazi( ja cak danas nisam imao posla) ali s obzirom na trenutnu situaciju malo me strah 11. i 12. mjeseca kad sve poraste sto posto. Nadam se da Ce se situacija srediti do tada. Zao mi je cut lose kritike nakon gotovo 10 godina u dpd(8 kao vozač i sad jos dvije kao kooperant) ali svjestan sam situacije

Crnipetarpogani

Pa nemoze biti bolje place su nikakve nece niko dode robe je sve vise.

A ljudi odrade svoju smjenu i doma da nebi ostajali svaki dan do 20h da sve razdile.

Sto posto im bi platilo prekovremene ili neke stimulacije od toga nema nista