Mislim da na pomolu imamo novi multiplayer hit. Od nekadašnjih kreatora Battlefielda, dolazi PvPvE extraction looter shooter koji je itekako mesnat, igriv i zabavan. Upao sam u testiranje za PS5 koje traje još dva dana i iako stvarno više ne igram MP igre, ovdje me oduševio gameplay i posebno gunplay. Igra je super zabavna, a vjerujem da ako imate ekipu, zabava je još 100 puta veća.

Ako vas zanima igra (a trebala bi ako volite ovakav žanr, možda još stignete upasti u testiranje.

https://arcraiders.com/

Igra izlazi ove godine i nije besplatna. Cijena će biti €40, ali ovo što sam isprobao itekako vrijedi. Stiže na PS5, PC i Xbox.

Isproba i ja par sati, svidja mi se premisa i atmosfera, tupa i tiha. Odlicno je sta ima i skill tree pa si jacas sanse za prezivljavanje. Moglo bi bit zanimljivo s ekipom.

Prijavio se za alphu, izgleda jako zanimljivo. Extration survival 3rdperson shooter sam ocekiva od TLOU fations-a al i ovo ce posluzit.

Marathon je u ogromnim problemima prakticki ga nitko nepreporucuje a ovo svi hvale, na steamu je pao sa 7k peaka na par stotina igraca, dok ovo drzi alltime peak od 13k.

Jucer odigra 4-5 gameova mislim da cu ovo uzet, na prvu djeluje mi jako zanimljivo veselim se full releaseu.

Stvarno pohvale Embarku koji su uspili u kratkom roku napravit ovako nesto i Finals koji je isto odlican.