Sterlok solidmerlin Trebamo napraviti brošuru uz igru, evo da započnem: Ne moraš pobiti sve Stalno nosi pajser Koristi charge shot Hedšotaj mrtve aliene ??? Igrati sa mišom, 50% je lakše.
briatore Uf, kakva igra! I dalje smatram da je preškrta s resursima, odnosno da su "neprijatelji" prežilavi, ali igra se itekako! Atmosfera i setting su top noch, dalo bi se sve još malo izbalansirati nekim patchem koji bi ponudio odabir barem 3 težine.
briatore Znači jebene cutscene koje traju 10min i više, a ne možeš ih prekinuti bih zakonom zabranio.
foggy Sterlok Pucaljke su koma sa joyem, više metaka ima po zidovima u igrama koje sam igrao ovog tipa nego u mesu
Sterlok foggy u biti nisu, jer je večina igara jako lagana, i prelaziš ih sa gamepadom bez problema. Ova igra nije lagana, imo frustracija sa gamepadom ali jako igrivo miš i tipkovnica, bez problema gađaš brzo i precizno.
Sterlok foggy i dalje ne vidim problem igranja sa gamepadom ovakav tip igara u 99% slučaja. Ovo je prva igra koju sam više guštao bez gamepada. Od ugodnijeg sjedenja/ležanja do gameplaya koji je više prilagođen gamepadu.
briatore Jebemti igru koja nema postavke težine a ima glupe bossove i ko ih je izmislio da ti jebem igru. Pogotovo što je tako dobra ako se izuzmu gore debilne stvari.
briatore Sjebo sam ga! Jebena igra! Ispričavam se na lajanju! Inventory management je bio ključan. Ovo ostaje u kolekciji pored Dead Space@ i Silent Hill 2 Remake@, te RE2/4 Remake@!