- Uređivano
Donkey Kong Bananza
Što više gledam to mki se više sviđa. Možda sutra prikažu malo detaljnije igru u Treehouse!
- Uređivano
Tesko mi se shiftat na 3D nakon toliko dobrih 2D Donkey Kongova, ne sjecam se da mi se nest toliko svidjelo kao Tropical Freeze npr, a kad se sjetim one N64 abominacije, ohladim se od ovog
Kako sam i pretpostavio, igru radi Nintendo EPD Tokyo zaslužan za Mario Odyssey i ostale 3D Mario igre sto je odlicna stvar, ali isto tako ce biti plačljivaca kada shvate da novu 3D Mario igru nece dobiti jos godinama lol
Ovo izgleda bolje nego što sam mislio da će biti
prayer ipak radi 3d mario ekipa na ovom, odma se znalo da bude roba
Nisam išao za time, ali sto vise gledam to mi se vise sviđa. Ima definitivno Mario Odyssey elemente ali isto tako malo i BoTW sa tim kopanjem ti istraživanjem i pronalaskom tajni. Šteta što DK nije toliko jak 3D platformer no ovo bi moglo biti čisto solidna igra. Ako tako nastave i izbace još 3-4 igre mogao bih kupiti konzolu
Ovo nek bude imalo gameplay kao Super Mario Odyssey i bit će robetina samo takva. Jedino grafički izgleda kao da je ispalo iz 2010. god. Al božemoj, nemoš imat sve
Stvarno je vrijeme za pošteni 3D DK
Ja kupujem cim izađe
- Uređivano
Prika Ja sam prakticki kupio konzolu zbog ove igre, tu su i neke igre koje nisam uspio na prvom switchu odigrat.
E da, trebao bi i Metroid ove godine, bit ce to vise nego pristojan lineup za prvih pola godine konzole.
Destrukcija izvlaci igru, inače nđvz…