pravednik
Vidiš meni je glupo kad se ljudima odmah da etiketa. Ako ne slušaš MPT onda si Srbin, Jugoslaven itd. Ako ideš na koncert onda si ustaša. Ne postoji da si neutralan.
Evo dva frenda i ja idemo danas iz Pule, a doslovno mrzimo sve vezano uz rat ustaše/četnike i slično. MPT mi ima nekoliko vrhunskih pjesama i općenito obožavam koncerte. I želim biti na ovom ajmo reći povijesnom koncertu.
Ima masu bendova/pjevača/pjevačica koje ne slušam ali ako nađem brutalan live nastup di samo publika pjeva, naježim se.
Iako mi u ratu nitko nije nastradao (iz Istre smo) mogu se poistovjetiti sa ljudima koji su izgubili najmilije. I sa pravim borcima i dragovoljcima. Ne na ratne profitere i HDZ bandu, njih nrzim iz dna duše. Jedan od najboljih prijatelja je izgubio tatu odmah na početku rata u Vukovaru. Tata mu je bio policajac i oni su prvi krenuli braniti. Tako da ću iz sve snage pjevati Čavoglave. Jer sam siguran da kad je pjesma napisana i pjevana, borcima bila dodatni vjetar u leđa.
Evo jedan primjer iliti dva. Šuker će mi uvijek biti legenda zbog repke i jer sam ko klinjo živio za nogomet. Poslje se ispostavilo da je ko čovjek aj bok ali ne mogu sad zaboraviti svu sreću i veselje koju mi je pružio. Isto sa R. Kelly, odrastao sam uz njegove hitove. Na kraju lik ludi pedofil. Također neću prestati slušati kad mi dođe gušt. Siguran sam da nas još ima ovakvih kao što sam ja. Jer tko zna koliko nama dragih glumaca/sportaša/pjevača imaju bolestan mozak i ne znamo za to pa su nam opet dragi.