• Offtopic
  • Marko Perković THOMPSON (hrvatski glazbenik)

herc win win, čovjek je napravio spektakl za pamćenje i to je to.

herc

Petokrakoljubcima i komunjarama smetaju upravo i ovake slike.

Imas ovu glupacu Radu Boric iz Mozemo : "Rada Borić šokirala izjavom u Saboru: ‘Boli me srce kada u crkvi vidim stotine i stotine mladih’

Komunjarama nije uspjelo ni prije, nece ni sad. Ja se nadam da ce Stepinca proglasit svetim, pa da vidim onda reakcije SDPa i Mozemo i onda skup isto na hipodromu. Uostalom, lepo je Plenki spustil komunjarama juce : "Što smo trebali reći? Zabraniti ga? Pa bi nas optužili da ga cenzuriramo. Zašto oporba nije tako plakala i devedesetih", I dan danas pamtim SDP kad se nije ustao na prvu odsviranu himnu za vrijeme prvog skupa Sabora. Ma mrs!

Bojao sam se da će se dogoditi točno ovo što se dogodilo, odnosno što je ovaj koncert izazvao - podjele u društvu kao kad je bila i korona, odnosno tko se cijepio i tko se nije cijepio. Također, ovaj koncert je stvorio etiketiranja u društvu na način da tko je bio na koncertu je ustaša. a tko nije bio na koncertu nije domoljub što je isto suludo. Ne želim puno govoriti o koncertu i svemu vezano za koncert no smatram kako nam u 2025.godini ovakvi koncerti nisu potrebni jer iz njih ne može izaći ništa dobro nažalost, a sve ovo što se događa nakon koncerta to jasno pokazuje.

Ti koncerti su potrebni i treba ih ponavljati i ponavljati i ponavljati dok god kao društvo ne sazrijemo i glazbu odvajimo od politike i svjetonazora.

Ti si upravo predložio da se društveni problemi riješe tako da se gurnu pod tepih.

weky mislim da je vrijeme pokazalo da kao društvo jednostavno ne možemo sazrjeti, a kad imaš pjevača poput MPT potpuno je nemoguće razdvojiti glazbu od politike, to je valjda jasno.

weky Ti koncerti su potrebni i treba ih ponavljati i ponavljati i ponavljati dok god kao društvo ne sazrijemo i glazbu odvajimo od politike i svjetonazora.

Ti si upravo predložio da se društveni problemi riješe tako da se gurnu pod tepih.

@Picek

Tako traje od 1996 pa nadalje, cim su misevi izasli iz rupe, pjevao Thompson il ne. I tak je denes i bilo bu i dalje.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

weky Ti koncerti su potrebni i treba ih ponavljati i ponavljati i ponavljati dok god kao društvo ne sazrijemo i glazbu odvajimo od politike i svjetonazora.

Baš sam krenuo pisati - pa je ronin to napisao. Ako 30 godina HDZ-a (skoro toliko ali možemo zaokružiti) i užasne politike na svim razinama nije dokaz da nikakvo forsanje neće pomoći ovom narodu, ništa nije. Nema tu sreće.

• Uređivano

Picek Kako ništa dobrog, a skupilo se dovoljno ljudi koji su potrošili novac na domaći proizvod (glazbu/glazbenika) i država je od toga masno zaradila kroz poreze, što je herc stavio. Kud ćeš bolje od toga?

To što se ovi lijevo orijentirani i liberali u ZG snebivaju…neka. Ne budu došli na vlast ni na sljedećim izborima ako će glavni adut biti ideologija, antikorupcija i prava manjina. To ne bude prošlo, kao što nije ni prije. Neka se slobodno pjene. I ZDS treba maknuti iz prekršajnog zakona. Ovo sa selektivnim dopuštanjem i kažnjavanjem je krajnje nebulozno.

Zero s ekonomske strane se slažem, bilo je odlično. Također, i s organizacijske strane jer se nadam da će nam doći velika svjetska imena koja će održati koncert u Zagrebu kad vide da smo sposobni to organizirati. Još jedna dobra strana koncerta bila je i ta što nije bilo gužve u IKEA-i, otkad je otvorena prvi put sam odmah došao na red za mesne okruglice. I to su sve dobre strane ovog koncerta.

Ja nisam nikog, ali NIKOG čuo da proziva ljude koji nisu bili na koncertu da nisu domoljubi.

Generalizacije i podjele vidim, kao i uvijek zadnjih 10-15 godina, od ljevice koja jednostavno ne može podnjeti da iza koncepta slobode mišljenja, slobode religije, slobode izražavanja i umjetničke slobode nema nikakvog asteriska i da je upravo to ono za što su se antifašisti borili.

Meni sam nije jasno zašto nam se nameće što je dobro i loše?

Dijelovi naše prošlosti koji nas generacijama oblikuju.

Ne postoji narod bez ideala, čak i plemena bogu iza nogu.

I ne postoji strana koja je jedina bila u pravu, osim u američkim filmovima.

@ronin47

Tomek tom je izjavom onda suptilno poručio da ne želi više biti gradonačelnik Zagreba.

Picek Bojao sam se da će se dogoditi točno ovo što se dogodilo, odnosno što je ovaj koncert izazvao - podjele u društvu

Ti vidiš podjele, ja vidim zajedništvo. MPT je uspio što je do sada samo uspijevalo nogometnoj reprezentaciji. Okupiti toliki broj ljudi, koji iskazuju zajedništvo, ponos i ljubav prema svojoj domovini.

Onih par jadnika u medijima koji pričaju protiv njega, također bi i po reprezentaciji opleli, ali se ne usude, jer iza reprezentacije stoji cijela Hrvatska. Njih treba samo ignorirati.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

milicevic87 Ti vidiš podjele, ja vidim zajedništvo

Zajednistvo cega? Pola milje ljudi koji su spremni za promjene u drzavi, za bojkot i za bolju drzavu za sve nas? To se nije desilo. Jel nam treba neki mesija da se borimo za bitne stvari? Sorry, ne vidim nikakvu bitnu stavku od toga. Ne vidim ni problem, ali malo je naivno to gledati na taj nacin, jer imali smo ga i do sada pa se nista ne mijenja.

Zajednistvo prema tome sto sad prezentiras postoji na svim vecim koncertima, dogadjanjima i slicno, pa apsolutno nista od toga nemamo. Ovisi iz kojeg kuta i za koju svrhu to gledas - odlicna je stvar uzivat u nekim stvarima, ali kao i od repke i tih festi, za bolje sutra nemas apsolutno nista.

• Uređivano

milicevic87 Ti vidiš podjele, ja vidim zajedništvo. MPT je uspio što je do sad sada samo uspijevalo nogometnoj reprezentaciji. Zajedništvo, ponos i ljubav prema svojoj domovini.

Upravo to! Od A do Ž! I ja vidim zajedništvo, zajednišvo kojeg nekog smeta! Ukoliko drugoj strani to smeta, neka slobodno pokušaju okupiti toliki broj ljudi s nekim drugim glazbenikom ili programom.

Iako, složiti ću se s nekima tu, ne bi bilo na odmet jedno takvo okupljanje protiv loših stvari u ovoj državi.

foggy izbori postoje. Svaki građanin ima pravo glasa, pa neka glasa za stranku za koju misle da će najbolje voditi državu. Nije na MPT da uređuje državu.