renda crohunter a dobro, ti se pravi pametan sa tim low level sarkazmom, ali to i dalje ne mjenja cinjenicu da je sigurnost ljudi zabrinjavajuca, ja se samo nadam da nece ovo olako shvatit i da ce se potrudit da sve stima i da su svi sigurni.
maverick fensisuperstar Meni je Oliver bog otac kralj Stvarno ćemo Baretovu egzistenciju ignorirati 😀
Genesis doctorfreak pa ak su ljudi se tako okupili i na trgu za docek sportasa, dodje ti na isto…ak si negdje u sredini i uhvati te nuzda, onda si u k…..
TITANXIS Nije još 100% potvrđeno ali postoji mogućnost da će Hrtek prenositi glazbeni spektakl sa zgb. hipodroma. Bilo bi lepo kad bi se to obistinilo. Pa ćemo svi moć imat prilike bit na tom koncertu, makar samo virtualno iz svojih domova. https://direktno.hr/direkt/hrt-ce-prenositi-thompsona-s-hipodromag-sada-ce-svi-moci-uzivati-spektaklu-368655/
somethingwrong Ja mislim da se u ovom topicu daleko više analizirala gustoća publike po kvadratu nego što su sami organizatori uopće pomidlili
TITANXIS Stari intervju 15-tak godina kojeg je vodila sad već bivša tv voditeljica Mirna Berend. Iako je video star ali itekako aktualan i slušajući pitanja i njegove odgovore i nije se ništa promjenilo u vezi Marka i sve vezano uz njega osim proteka tih 15 g. Vrijeme leti a zapravo ništa se ne dešava. Kolotečinu poremete samo novi glumci na sceni i medijima. Odnosno novi ljudi koji žele drastično promjenit tijek vremena.
TITANXIS Zanimlljiv intervju kojeg je vodio Jakov Sedlar sa Željkom Malnarom legendarnim putopiscem i voditeljem Noćne More. Željko Malnar o Thompsonu ali i općenito o društvu modernog čovjeka.
Kaiserus yakuza_stinger Ljudi se smiju, ali to je istina. Uzimaju od Maidena i Dickensonove solo karijere hrpu. Politiku na stranu, bend se sastoji od top heavy metal muzičara.
wooddiebone Kaiserus Uzimaju od Maidena i Dickensonove solo karijere hrpu. Da, i od Abbe isto znaju uzet 😄
yakuza_stinger Kaiserus pa da, prevedi im tekstove na hrvatski, i već to napola zvuči kao nešto što bi thompson pjevao. Samo ne smiješ na takav način kršit iluzije metalikama s neopranim zuzama jer bi ih 73,6% izvršio kolektivni seppuku
Kaiserus wooddiebone Maiden, ABBA, Floydi, Dickenson solo, Halloween čak… Pioniri toga su Bijelo dugme, Čorba i Zabranjeno pušenje donekle
DarkPunisher Jedva cekam da prode kocncert jer ovo svakodnevno bombardiranje je nesnosno vise. 70% ekipe na after na cajke ide poslje al bitno da si ti domoljubčina buraz.
Genesis DarkPunisher nakon toga ce bit jos jedno tjedan dva euforije sto zbog slika sto zbog videa i onda mir
wooddiebone yakuza_stinger Meni nikad nije bilo jasno kako neka osoba može svijesno srat po Thompsonu, a kasnije silovat Sabaton na repeatu. A znam ih masu.
foggy wooddiebone Meni nikad nije bilo jasno kako neka osoba može svijesno srat po Thompsonu, a kasnije silovat Sabaton na repeatu Vjerojatno jer nemas glazbeni ukus.
Zero #samodomoljublje #širimovrijednosti #NEcajkama #CRO #najboljaglazba #posveorginalnaglazba #disibio91 #nisteniprije