Deadwalker Zato sam i napisao da je jednim dijelom tako. Ne skroz, niti pričam samo o forumu. A opet kad smo kod foruma, imaš takav primjer jučer u HNL temi, gdje je kolega seljačina pa onda sigurno sluša i Tonsona.
A što se tiče ostalog, da, dobar dio ljudi koji dijele sve te stavove slušaju Thompsona i pronaći će se tamo. Ja osobno se zato neću naći tamo, ne nalazim se već 10-ak godina + kad vidim Thompsona sa Skejom i ekipom to sve više nije moj đir. S druge strane, bio sam na dvije svadbe prošle godine, kad krene Ako ne znaš što je bilo, to je vrh samo takav.
Meni će bit tim zanimljivije poslušat taj njegov novi album, hoće li ganjat te društevene teme, negdje između redova bi sad mogao udarit po migracijama itd, ili će nastavit u kamilicu i ljubavne kao s prošlim. Djeluje mi kao da će bit više ovog drugog, a ubija i sa tima, čovjek i napiše i isproducira jebeno.
Btw, moj pokojni dida je bio jedan od rijetkih koji je ostao komunjara i nakon 90-ih, nije otkrio Boga kao 99% drugih te nije ni mogao smislit Thompsona. Ali kad sam mu pustio Moj dida i ja, krenula mu suza. Neke pjesme su lijepe bez obzira tko ih izvodio, samo treba bit sposoban naći nešto kompromisa u sebi. A Thompson takvih ima dosta. Čavoglave su bile prije 30 godina.