Nadograđeni i poboljšani Rainbow Six Siege X postaje F2P i dobiva potpuno novi način igranja
Konačno je razotkriven Rainbow Siege X, nadograđena verzija popularnog Siegea koji ove godine bilježi prvih 10 godina na tržištu.
Konačno je razotkriven Rainbow Siege X, nadograđena verzija popularnog Siegea koji ove godine bilježi prvih 10 godina na tržištu.
Upao sam u closed betu. Probam sada za vikend pa podijelim dojmove.
Odigrao sam 3 meča. Više me ne privlači.
Ok za tu i tamo nabaciti koji meč i guštati u gunplayu. Dual Front može dobro doći novim igračima da se upoznaju s mehanikama.
Solidan casual mode i ništa više od toga.
Siege je dobar jer runde traju samo 3 minute, nema respawna, svaka greška se skupo plaća a dobra runda, potez i igrač radi razliku.
Moraš razmišljati, koristiti svaku informaciju, nadmudriti protivnika, dobro poznavati mape itd. Tu Siege blista.
U Dual Frontu sve se to gubi i nema te napetosti niti osjećaja zadovoljstva kao kada npr. izvučeš clutch.
Btw ova beta je samo novi mod. Nema grafičkih poboljšanja. Oni će doći s novom sezonom.
Ne vidim kako bih ovaj mod mogao ozbiljnije igrati.
Eventualno tu i tamo uletiti kao zagrijavanje za Ranked.
StarFox_N Znači od novog u beti je samo Dual Front? Baš niš drugo?
Also, ne znam ako sam si to zamislio ili je bilo najavljeno, no zar nisu najavili neki izmjenjeni Training / vs AI mode? Ima li toga u beti?