Brijac e točno to, slučajno sam nedavno naletio na Greenland s Gerardom Butlerom. Meni predobar film, atmosfera prejebena, ostanemo oduševljeni, adrenalin me drži još par sati poslije. Idem pogledati IMDB; tamo ima samo 6. Da sam isao prvo gledat ocjenu, a često to napravim, vjerojatno nebi ni gledao. A tako ima hrpetina toga što čovjek propusti, jer svega je previše i više nego ikad, kako igara i filmova, pa tako i glazbe i knjiga.
Da otvorim temu navelo me dok sam pisao vijest za Atomfall. Izgleda kao prezabavna 7-8/10 igra koju će mnogi propustit. Pa i ja na portalu, nekako po inerciji više praktički ni ne pišem o takvim igrama što isto nije ok
Dobar primjer i Flipperov Forspoken i svaki put kad krenu ismijavanja jer tobože svaka igra mora bit 10/10, pogotovo ako je AAA. Ljudi sve više odbijaju igrat bilo što što nije s najboljim ocjenama, i ajde, to je skroz ok, ali mene smeta kad se onda javlja potreba da se ismijava i ponižava one kojima je takvo nešto dobro. Jer nedaj bože da se igra nešto što nije sam vrh industrije, ili još gore, ako netko igra nešto što nije po ukusu nekog trećeg
Realno, danas imamo i tu hiperinflaciju igara, nekad u vrijeme PSX i Gameplaya sam osobno igrao sve što bi ocijeniili s 7+, vjerojatno jer je i igara bilo manje