• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Ja sam na Viperu. Moram priznat da jos ne vidim to sto govorite, combat je ok ali taj parry mi je uzasno trom i fulam cesto, a sve ostalo je takodjer tromo. Spear igram jer jedini ima neku fleksibilnist tj agilnost.

L1+trokut da parry counter okinem je uzasan, zahtjeva opet raniji moment jer mase oruzje i njime treba kontrirat. L1+O je opet drugaciji counter i on valjda ide u momentu neposredno prije napada.

Za sada nista sto vec nisam vidio u drugim igrama, a sve se svodi da se nauce svi parry momenti ali dobro je i dodge okinut nekad jer se moze nastavit napad ako imate skill.

Equipment je Nioh cisti, hrpa svega a nicega. Vidjet cemo, za sad sam zadovoljan ali nisam blown away niti malo.

foggy Kakva crna tromost leti sve jbt 😃

Ja rokam spear i dual wield, frcanje tesko, meni je i parry window skroz normalan ne znam. L1 trokut se isplati jedino na elite enemy i to jedino ak imaju neke tromije napade pa je lakse pogodit. S druge strane, ovaj L1 kruzic skoro niti ne fulam vise, taman window i tajming.

U Niohu je bilo puuno vise nepotrenog loota, ovdje kak kaze i Blitz sa setovima je pun pogodak.

Ma laganini, nista jos nisi otkljuco nit vidio.

DarkPunisher Pa recimo ako usporedim Nioh kretnje i napade, ovo je jedno 3 puta sporije. Fascinantno mi je da je dual wield toliko sporiji od speara, tak da sam ga za sad skipao, spear mi se najvise svidja.

Ne znam sta je tebi frcanje ali nije ovo bas frcanje 😃 lies of p mi je inicijalno bolje sjeo, dosta, ali i sam sam svjestan da sam tek na pocetku pa cemo vidit.

Setovi jesu bolji nego 1000 random sranja u Niohu, ali realno, i ovdje pada stalno. Stvarno nije nesto sto bih toliko pohvalio, za sad sluzi svrsi ali ne vidim sad revoluciju.

Kakav je prvi boss vama bio? Onaj neki Shadow nešto. Jeste ga bez problema riješili?

DarkPunisher Haha evo evo, derem dalje, razguzio sam @viper89 -a 😃

Ono što radim s equipmentom jest da složim po levelu/raritiyju, i ostavim najjače iz pojedinog seta. Tako ću skupit sve setove, i kad dobijem jači part ili bolje perkove, taj ostavim, stari prodam. To mi se čini kao win win.

Flipper Kakav je prvi boss vama bio? Onaj neki Shadow nešto. Jeste ga bez problema riješili?

Yeti? Ili armoraš? Yeti me najviše napatio još, ostale sam relativno brzo. Ništa bez problema ne ide, sve je learning 😃

• Uređivano

Da, nit meni loot ne pari pretjeran u odnosu na NiOh.

A i to kaj dobijem, gušt mi uspoređivat i gruntat dal smanjit neki stats nauštrb drugog koji dobijem kroz set.

Koplje je odlično. Greatsword prespor za moj ukus.

Yeti je pao iz druge. Blade Phantom me školovo kroz 6-7 pokušaja, al je pao. Evo me u central hubu, počinje mi se sve više i više dopadat.

Ovo je Nioh 3. Loot, kodame, level design (jebalo ih ponavljanje da ih jebalo), hub level i biranje misije… combat je isto to, samo ubacene mehanike drugih igara. Cak i ove spirite equipamo za dodatan boost. Why o why. Nema veze, volim Nioh

Tek sam nedavno vidio igru ali čini mi se kao skriveni hit, kojeg su rijetki doživjeli do prije par dana (i sam sam među njima).

Ovaj Rangcock nek trune u paklu skupa sa svojim vatrenim pistoljem, jebo ga u cmar

foggy Meni je cak i brzo pao, unutar pola sata, ali da supak 😃

Slijedeci boss je vrh.

Mala prokleta kurva s kišobranom se smjeska i ceka vas 😄

Super sve, ali svaki boss bude spike, tezina nije problem nego su spuzve, i moras minimalno tih pol sata ucit kak napadaju. 25 levela sam iznad recommended, povecalom ne vidim da mu health smanjujem kad napadam. Kad taj konj krene palit tom svom palicom, nema sanse da ista vidis na ekranu dok se on vrti kao da ima 12 kila i teslu u dupetu. Stvarno svasta. Kad je pao pao je tak da sam ga osramotio, seljacina.

Ispravio bih se - Ovo je Wo Long 2, sve sto ta igra nije odradila kak spada ovi jesu, samo malo su bezobrazno to sve iskopirali.

foggy a daj kakav jednodimenzionalan wo long, ovo je druga galaksija combat za fu igru, a ovaj Star Wars Outlaws 88 se smije svemu Ha-Ha-Ha a komedije

foggy

Ako išta mrzim u igrama su spike težine. To mi baš ubija želju za igranjem.

Lies of P je isto imao masu teže bosseve pd običnih neprijatelja. Ali ajde nije bilo toliko strašno.

DarkPunisher Ti kao da ne citas sto ja pisem 🙂 Slazem se s tobom da je ovo klasa, ali cinjenica je da je isto tako kopija svega, pogotovo sve sto sam pisao jer identicno je kao Nioh/Wo Long. Identican design misija, cak i ovi spiriti koji daju Exp i imaju voice memoe su pokradeni, apsolutno kao da igram nastavak tih igara. Samo, ovi su popravili sve to sto su tim igrama prigovarali, i to je apsolutno odlicno, ali opet se vracamo na to da tko je odigrao te naslove ovo ce mu biti jos jedan takav.

Srecom nema previse ponavljanja, ali skoro svaki boss je kasnije obrnuta misija ili dio te glavne misije. Questovi su isto banana, equipmentu sam dao previse hvale jer apsolutno je isti i imam previse svega duplog.

Da combat stvarno nije dobar i zabavan (iako nekad pretrcat i pobjec jednako je mucenju uz pregrst frustracije), odustao bi od igre.

Ovako igram i gustam.

resident_evil Lies of P mi je bio bolja igra, ali suzdrzat cu se usporedbe dok ovo ne predjem.

Nije loša usporedba… ovo je drastično unaprijeđeni Wo Long, mrvu sporiji od Nioh-a, pokradeno dosta ideja od drugih…

Ali, svo to kopiranje je odrađeno na fenomenalan način. Evo, ja u onom Blightownu za sirotinju i baš je cool područje bez obzira na sav taj poison. Stojim taman pred boss vratima 😁.

Općenito su mi lokacije zasad odlične, a ko manu potpisujem ovo kaj je Foggy reko - bossovi na sporednim misijama su čisti reskin onih glavnih + prolaziš kroz isto područje. Osobno, ništa prestrašno, ne odbija me. Čak je i Rogonja (Volgi) na sporednoj misiji imo 2 skroz nova napada u odnosu na originalnog.

Ima dosta slabijeg loota (prodat će se il dismentlat, win-win), al zato kad dobim neki novi jači ili trenutni sa višim raritetom… milina.

Meni je igra zasad čisti gušt.

• Uređivano

Ma jesu kurac nerfali Malucu, pa lik nije jebeno normalan.

Nerfali su valjda onih prvih 20% energije, dok ne poludi i ode u onaj Chaos mod. I još se heala govno jedno.

Ne ide, frajer već pol sata radi budalu od mene.

Javi se onom svom japancu Kurosakiju kaj ti je ninjungaiden sigmu platinal da ti pomogne , ili to ili pisat da jos nerfaju za tebe, nema druge 😜