DarkPunisher Neee, zasto su nerfali Vipe

Da ovakvi kao sto je tuhy ne odustanu odma pri pocetku. Zato je i odugovlacija s kupovinom.

We're also preparing a free DLC content update scheduled to arrive by May.

This content is currently in development, and we’ll share more details with you once it’s closer to completion.

Tako se to radi.

Parry ide malo ranije prije napada? Malo mi je čudan, onaj prvi sword enemy me uredno pogodi. Ovi ogromni nisu problem. Za sad ok, ali imam tek pol sata, nikak se ulovit.

DarkPunisher Koji je tvoj problem?

Sorry malo se zezam.

Nego jesi cuo da je muziku za igru radio Dzenan Loncharevich?

Ok, necu vise

Ono kaj me zasad oduơevljava je grafika. Demo sam igro jedva 10 minut, i ove prve dvije lokacije sa ovim unikatnim grafičkim stilom su predobre.

BaĆĄ milina za gledat.

Fight je joĆĄ uvijek bazičan, al krenulo je sad sa skillovima i novim oruĆŸjem, pa očekujem da me i to uskoro obori s nogu. Ć teta ĆĄto ne volim greatsworde, al ajd, pregrmit će se.

Ma prvi lvl je nis bez brige, combat se doslovno svaku misiju otvara sve vise i vise. Prvi level je 3% igre ak se ne varam, tak da da 🙂

Probao demo
bogami dosta teơko
u razini sekira 😃

Ds3 mi je kamilica za ovo 😃

Doslovno svaki boss fajt je avantura, nijedan u slicnim igrama mi nije bija napet kao ovi tu. Ne znam da sam ikad skrola po skill treeu, skrola po inventoriju, da nadjem nesto sta bi mi moglo pomoc. Ne znam jel sta lakse s ovim npcjevima koje mozes summonat jer to ne koristim, no ovako bas zna bit zajebano. Ali nije neposteno, jednom kad se nauce milisekunde u kojima opalit 'parry' postaje snosljivije, no bogami i tako me dovucu do zadnjeg milimetra healtha.

Ja sam na Viperu. Moram priznat da jos ne vidim to sto govorite, combat je ok ali taj parry mi je uzasno trom i fulam cesto, a sve ostalo je takodjer tromo. Spear igram jer jedini ima neku fleksibilnist tj agilnost.

L1+trokut da parry counter okinem je uzasan, zahtjeva opet raniji moment jer mase oruzje i njime treba kontrirat. L1+O je opet drugaciji counter i on valjda ide u momentu neposredno prije napada.

Za sada nista sto vec nisam vidio u drugim igrama, a sve se svodi da se nauce svi parry momenti ali dobro je i dodge okinut nekad jer se moze nastavit napad ako imate skill.

Equipment je Nioh cisti, hrpa svega a nicega. Vidjet cemo, za sad sam zadovoljan ali nisam blown away niti malo.

foggy Kakva crna tromost leti sve jbt 😃

Ja rokam spear i dual wield, frcanje tesko, meni je i parry window skroz normalan ne znam. L1 trokut se isplati jedino na elite enemy i to jedino ak imaju neke tromije napade pa je lakse pogodit. S druge strane, ovaj L1 kruzic skoro niti ne fulam vise, taman window i tajming.

U Niohu je bilo puuno vise nepotrenog loota, ovdje kak kaze i Blitz sa setovima je pun pogodak.

Ma laganini, nista jos nisi otkljuco nit vidio.

DarkPunisher Pa recimo ako usporedim Nioh kretnje i napade, ovo je jedno 3 puta sporije. Fascinantno mi je da je dual wield toliko sporiji od speara, tak da sam ga za sad skipao, spear mi se najvise svidja.

Ne znam sta je tebi frcanje ali nije ovo bas frcanje 😃 lies of p mi je inicijalno bolje sjeo, dosta, ali i sam sam svjestan da sam tek na pocetku pa cemo vidit.

Setovi jesu bolji nego 1000 random sranja u Niohu, ali realno, i ovdje pada stalno. Stvarno nije nesto sto bih toliko pohvalio, za sad sluzi svrsi ali ne vidim sad revoluciju.

Kakav je prvi boss vama bio? Onaj neki Shadow neĆĄto. Jeste ga bez problema rijeĆĄili?

DarkPunisher Haha evo evo, derem dalje, razguzio sam @viper89 -a 😃

Ono ĆĄto radim s equipmentom jest da sloĆŸim po levelu/raritiyju, i ostavim najjače iz pojedinog seta. Tako ću skupit sve setove, i kad dobijem jači part ili bolje perkove, taj ostavim, stari prodam. To mi se čini kao win win.

Flipper Kakav je prvi boss vama bio? Onaj neki Shadow neĆĄto. Jeste ga bez problema rijeĆĄili?

Yeti? Ili armoraơ? Yeti me najviơe napatio joơ, ostale sam relativno brzo. Niơta bez problema ne ide, sve je learning 😃

Da, nit meni loot ne pari pretjeran u odnosu na NiOh.

A i to kaj dobijem, guơt mi uspoređivat i gruntat dal smanjit neki stats nauơtrb drugog koji dobijem kroz set.

Koplje je odlično. Greatsword prespor za moj ukus.

Yeti je pao iz druge. Blade Phantom me ơkolovo kroz 6-7 pokuơaja, al je pao. Evo me u central hubu, počinje mi se sve viơe i viơe dopadat.

Ovo je Nioh 3. Loot, kodame, level design (jebalo ih ponavljanje da ih jebalo), hub level i biranje misije
 combat je isto to, samo ubacene mehanike drugih igara. Cak i ove spirite equipamo za dodatan boost. Why o why. Nema veze, volim Nioh

Tek sam nedavno vidio igru ali čini mi se kao skriveni hit, kojeg su rijetki doĆŸivjeli do prije par dana (i sam sam među njima).

Ovaj Rangcock nek trune u paklu skupa sa svojim vatrenim pistoljem, jebo ga u cmar

foggy Meni je cak i brzo pao, unutar pola sata, ali da supak 😃

Slijedeci boss je vrh.

Mala prokleta kurva s kiơobranom se smjeska i ceka vas 😄