Prešao Cronos pa krenuo sa Hell is Us, osvježenje over 9000.
Svijet je tako lijepo dizajniran da nekada samo zastanem i divim se krajoliku, a da ne spominjem promjene vremena koje su tako suptilne a kompletno promjene atmosferu.
Lore u igri je čudo, nakon ELEX-a nisam nisam naišao više na neku sličnu (bar meni) gdje te traži pročitati svaki list papira, gurnuti nos u svaku škrinju, komadić mape ma… sve ima neku svoju interesantanu priču a NAJBOLJE od svega šanse su velike da ili ćeš naletjeti na zagonetku ili na riješenje win win.
Pristup samoj priči, sporednim misijama (+zagonetkama) bez ikakvih navođenja su pogodili 1:1 - sažetak svih razgovora i interakcija, novih informacija dobivenih ovako ili onako, u nazovimo ga PDA je tako praktičan i pregledan da ti stvarno ne treba neka oznaka na mapi.
Putovanje, backtracking (fast travel) nije uopće naporan kako to biva inače (i prilično je kul) kad dobiješ neku informaciju za podjeliti sa nekime ili se radi samo o nekoj stvarčici za zagonetku, reward je izuzetno zadovoljavajući.
Borba me tražila malo navikavanja ipak, dok nisam skužio mehanike, igram sa joystickom na PC-u, tipkovnica jednostavno ne leži ovdje, ali nije "cons" uopće.
Preporučio bih da si pogledate "optimised settings" na Youtube od BenchmarKing. I ubacite Engine.ini od tipa sa Nexusa, nije teško naći. Stvarno čini čuda.
Ne znam ako sam što zaboravio još za istaknuti, ali ako ste lore bitch, volite gurati nos gdje god stignete, mozgati kad vam nešto izgleda poznato a ne možete smjestiti na prvu pa vas proganja noćima, preporuka od mene.