Hell is Us
- Uređivano
Ima ovo potencijala, ali fali mi nešto da me natjera da odmah sad naručim.
Ova fora da nema mape il pokazivača ičeg je oke, snađi se druže na temelju onog što ti kažu. Što i nije neki problem tu na početnim područjima, jasno ti vele i smjer i hintove. Ali za mene koji njuškam po svakom kutku mape će bit malo zamorno. Ja moram sve istražit i vidjet kam vodi svaki put, a pamtit sve te sporedne putiće il ne imat baš nikakvu mini mapu ili neke oznake di sam bio… uhh, ne znam…
Zagonetke isto… pamti što si vidio / pročitao, nema toga u inventoryu pod "documents" . Mislim, cool i fora, ali igra će očito zahtjevat da joj se maksimalno posveti. U inventoryu će se očito provoditi jako puno vremena.
Likovi mi djeluju da bi mogli bit jebeni (onaj koji nas ispituje na početku je pojava samo takva), priča očito zanimljiva i intrigantna.
Fight… paa, vjerojatno oke, al ovi prvi protivnici su mi bezveze i nemrem nešto konkretno reć.
Vidjet ću još recenzije i dao bih joj priliku, al mislim da ovo neće bit za svakog.
- Uređivano
Vjerojatno onda skip od mene, a bio sam zainteresiran. Nikad nisam volio baš takve hc stvari. Bez mape i da moram istraživati i čitati di moram ići. Stvarno nemam vremena za to. Svakako ću pričekati recenzije.
Nisam imao ni ko klinac a di tek sad.
Nisam igrao demo, niti neću.
Izašle recenzije, meta je na 79 što je super.
https://www.metacritic.com/game/hell-is-us/critic-reviews/
Očekujem nažalost da će igra u prodajnom smislu biti flop. Ja ću krenuti igrati nakon Cronosa. Ovo mi je za polagano jesensko - zimsko igranje.
Aj bas javi kakav ti je. Mene malo setting odvlaci, combat i enem variety mi je isto minus pa se neckam. Cujem za sve ostalo super stvari pa me zato golica, ali strah me da me minusi ne zajebu
- Uređivano
Kupio sam igru day one, ali ću krenuti za desetak dana.
Svidio mi se demo. Pokrenuo sam igru i malo me demotiviralo da je početak igre u biti bio demo, pa mi je sve svježe u glavi. Moramo progurati tih prvih sat-dva i onda kreće prava stvar.