• Uređivano

Ima ovo potencijala, ali fali mi nešto da me natjera da odmah sad naručim.

Ova fora da nema mape il pokazivača ičeg je oke, snađi se druže na temelju onog što ti kažu. Što i nije neki problem tu na početnim područjima, jasno ti vele i smjer i hintove. Ali za mene koji njuškam po svakom kutku mape će bit malo zamorno. Ja moram sve istražit i vidjet kam vodi svaki put, a pamtit sve te sporedne putiće il ne imat baš nikakvu mini mapu ili neke oznake di sam bio… uhh, ne znam…

Zagonetke isto… pamti što si vidio / pročitao, nema toga u inventoryu pod "documents" 😅. Mislim, cool i fora, ali igra će očito zahtjevat da joj se maksimalno posveti. U inventoryu će se očito provoditi jako puno vremena.

Likovi mi djeluju da bi mogli bit jebeni (onaj koji nas ispituje na početku je pojava samo takva), priča očito zanimljiva i intrigantna.

Fight… paa, vjerojatno oke, al ovi prvi protivnici su mi bezveze i nemrem nešto konkretno reć.

Vidjet ću još recenzije i dao bih joj priliku, al mislim da ovo neće bit za svakog.

Vjerojatno onda skip od mene, a bio sam zainteresiran. Nikad nisam volio baš takve hc stvari. Bez mape i da moram istraživati i čitati di moram ići. Stvarno nemam vremena za to. Svakako ću pričekati recenzije.

Nisam imao ni ko klinac a di tek sad.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Tuhy Vidjet ću još recenzije i dao bih joj priliku, al mislim da ovo neće bit za svakog

Prvenstveno se bojim da konkretno za nas nece bit 🙂 Meni se isto bas nije svidjelo, ali dao bih priliku ako ne bude udarnijih stvari.

18 dana kasnije

Flipper

Na open criticu je veca ocjena

Ja san uzeo deluxe jer mi je demo top bio

Cronos me malo razocarao kod zadnjih prikaza

Miro ja sam isto, ali zbog steelbooka. 😃 Ali stvarno ću krenuti kasnije jer vidim da ovo treba polako igrati.

Zar nije deluxe isto da se može tri dana ranije krenuti?

Flipper

Je ali samo digitalno nazalost.

Ja mislin da cu odma krenuti i uspiti je rjesiti do Bordelandsa

9 dana kasnije

Napokon stiglo

Neko sranje se desilo i nije doslo deluxe za Hrvatsku pa san ovo preko gamershopa i opet se cekalo jer je i tamo kasnilo.

Aj bas javi kakav ti je. Mene malo setting odvlaci, combat i enem variety mi je isto minus pa se neckam. Cujem za sve ostalo super stvari pa me zato golica, ali strah me da me minusi ne zajebu

foggy Aj bas javi kakav ti je.

Ma necu jos igrati

Demo mi je bio odlican a deluxe dobra cijena i reko neznan oce se rasprodati zato san uzeo.

U petak je Borderlands 4 tako da nista ne pocimam igrati samo Border cekan nakon njega cemo viditi sto dalje

Kupio sam igru day one, ali ću krenuti za desetak dana.

Svidio mi se demo. Pokrenuo sam igru i malo me demotiviralo da je početak igre u biti bio demo, pa mi je sve svježe u glavi. Moramo progurati tih prvih sat-dva i onda kreće prava stvar.