Odlično ovo izgleda, moglo bi pozitivno iznenadit ko i E33
Hell is Us
- Uređivano
Pratim i ja iako nisam ništa pisao u ovoj temi. Podržavam novi IP i još je sve totalno čudno ludo i divlje.
Držim fige da ispadne super. Treba nam što više novih IP.
Elden Stranding: Fallout
Bijah nezainteresiran no odgleda sam sad jedan demo i ovo ce bit roba samo takva. Sve se doima na visokoj razini, jako zanimljiva misticna prica sa primjesom mracne religije, gameplay je jako fino ispoliran, fluidan, zabavan, s elementima razvijanja oruzja, zvuk je takodjer brutalan, bilo pozadinski, bilo voice ili gp elemenata, dosta razlicitih rpg mehanika za jednu igru okarakteriziranu kao "action adventure", a ono sta mi se najvise svidja je tupa i opasna 'returnal' atmosfera. Nema se tu sta vise gledat, preorder.
Pogledao sam Fextralifov gameplay video i odustao, izgledalo mi je genericno i combat dosta pljuje nakon par sati. Pricekam vise dojmova pa cemo da vidimo.
Podsjeća na Death Stranding, ali kad vidim borbu u ovom drugom IGN-ovom videu….hjoj. Najbolje sačekati recenzije za bolji uvid. Iza ovog studija je samo Mordheim, pa ono…nije da imaju puno kredita za ići na slijepo.
Neke stvari su mi fora, tak da što se mene tiče ja ću pričekati malo mesnatije dojmove. Ali skroz me ohladio taj video što sam pogledao.
Mene borba malo zabrinula u IGN videu tako da cekamo recenzije prije kupnje
Izašao demo na Steamu pa možete tak isprobat.
Ne možemo kad nemamo PC.
- Uređivano
Dosad sam imo 4/4 što se tiče predviđanja o ovogodišnjim odličnim igrama.
Split Fiction
First Berserker: Khazan
Clair Obscur: E33
Dynasty Warriors Origin.
Ova bude 5/5
Edit: jbte. baš zvuči idiotski nadobudno
Koji si fraer
Probao malo demo na decku, vrti se na 40+ uz medium settingse… ok mi se čini nisam čitav demo odigrao čekam ak bude neki za PRO ali čini se zanimljiva igra. Budemo vidjeli šta će na kraju biti