Kreator The Last of Usa sumnja da će raditi treću igru
Bit će ga, neće ga biti. Koga? Pa The Last of Us 3! “E pa moglo bi biti!”, izjavio je prošle godine šef Naughty Doga Neil Druckmann, a sada (¸i dalje) nije siguran.
Bit će ga, neće ga biti. Koga? Pa The Last of Us 3! “E pa moglo bi biti!”, izjavio je prošle godine šef Naughty Doga Neil Druckmann, a sada (¸i dalje) nije siguran.
Don't Bet' on The Last of Us 3, Warns Neil Druckmann
https://www.pushsquare.com/news/2025/03/dont-bet-on-the-last-of-us-3-warns-neil-druckmann
renda nije bilo potrebe ni za drugim ako cemo realno no opet smo dobili Part2 koji je po meni mozda jos bolji od prvog.
Virujem da je pritisak ogroman na Neila i ovako su ljudi uvatili ND i njega na pik iako mi je to neshvatljivo… Sta se tice Sonya nevirujem da ce ih silit na ista, u najgorem slucaju dat ce IP nekom drugom studiju da radi spinoff-ove.
escoban Da nikada ne vidimo Part 3 mislim da to nema nikakve veze s nekim pritiskom. Obje igre i serija su veliki uspjeh za ND.
Uvjeren sam da bi i treći dio odlično prošao.
Slažem se. Epilog mi je bio toliko dobar da im ništa ne bih zamjerio da je to kraj.
S druge strane bih volio vidjeti još jednu igru jer obožavam serijal.
chono Pa logicno jer sad svaku ideju vrtis u glavi 1000x jer znas da kakav god endinng bio nece bit zadovoljavajuci za fanove. Mozda postoji i strah da ti se desi isto sta se i seriji desilo, da zbog zadnjeg chaptera unistis sve sta si dosad gradio.
To za volju neznam bas, nit moze itko osim njega znat.
escoban da je Microsoft u pitanju, ND bi dalje radio samo TLoU i ništa drugo (tj. radio bi samo Uncharted, TLoU se ne bi nikada ni dogodio lol). No to je dobra stvar kod Sonyja da pušta developere da se posvete nečem novom kada zaključe da su dali što su mislili u kontekstu neke franzšize. Sony IP može dalje monetirizirati kroz seriju ili eventualno neki spin-off.
S obzirom kakva je kenja Part II ispao ni ne vidim smisao trećeg djela, vjerojatno žali što je uopće išao raditi drugi dio. Osim toga, zarada na trećem dijelu vjerojatno ne bi pokrila ni development cost.
chono nope, knjige nisu releasane zbog nedostatka ideje i volje, a i htio je kroz seriju zavrsiti pricu, sto je i pokazalo da nema ideje
Koliko san ja vidija pricalo se da je sve radi pisaca koji su potpisali za Disney da radu na Star Warsu zato je onako sve zbrzano da sto prije zavrsu i pobignu
HBO je rekao Benioffu i Weissu da mogu štampat 20 sezona ako žele, to je za sve bila zlatna koka. Ali oni nakon što su prošli knjige pojma nisu imali kako dalje, to je po meni veći razlog zašto nisu htjeli nastaviti. Ljudi se sjećaju zadnje sezone, ali kvaliteta je već puno prije počela padati. Disney ugovor za Star Warse mi se uvijek činio kao dobra izlika s njihove strane. Najsmiješnije na kraju što ih je Disney napucao nakon one katastrofe od osme sezone.