solidmerlin

Xbox Hugo😁 Ako Xbox misli imati solidnu prodaju konzola onda trebaju preduhitriti Steam Machine 2.0 i integrirati Windows ili potpuno ici u smjeru HandHelda i publishera. Amd radi mocne Apu-e a tu je sada i AI Fsr 4, tako da Valve, Xbox i Sony imaju podlogu za novi povoljni hardware.

stitrek koliko se pričalo je da je Xbox bio u dogovoru sa Nvidiom za sljedeći hardware, ili da će ići na ARM handheld verziju, a ne sa AMD

somethingwrong

Arm kemijanje bi bilo dodatno kompliciranje za Xbox i performanse bi bile slabije, a vecinaki fokus Xboxa su X86 igre i portovi za PS5. Nintendo je Arm i ima smisla samo za HandHeld zbog iskoristivosti baterije, X86 ima sve ostale prednosti bez obzira sto Windows ima opciju i za Arm.

montoya

Ma daj do kad ćemo slušat te bedastoće o kočenju drugih platformi 😁😁

Prvo i osnovno ne kužim koja čuda vi to očekujete po pitanju grafike?? 960 fps-a i fotorealizam??

Šta vam to još treba?

Igre izgledaju bolje nego ikad i zahvaljujući Xbox-u series s dostopne su velikoj većini ljudi po povoljnoj cijeni.

Druga stvar, imam doma Ps5 i X series s i odgovorno tvrdim da velika većina bolje rade na Xboxu, plus i sama konzola je fluidnija i brža u rebootu od ps5.

I treće, po toj logici najviše razvoj igara koče PC igrači koji igraju na kantama sa minimum postavkama a takvih je najviše 🤷‍♂️

Da ne govorim koliko je truda potrebno za optimizaciju takvih igara.

Tako da…šuplja priča.

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Ne slazu se likovi koji su Xbox vjv vidjeli samo na slici. Series X je bolja i brza konzola od PS5. Brzi boot, pregledniji UI, quick resume I TO na vise igara, bolji store itd. Jedino u cemu je PS5 bolji je HDR na home screenu.

solidmerlin Imam obje konzole i OS je meni osobno puno bolji na Xboxu. Brzi, pregledniji s puno vise opcija i customizacije, ali to je manje vise jedino sto je bolje.

Nije. Jer nisam pricao o "vrćenju" igara nego o osobinama konzole kao samostalnog pojma, bez igara.

solidmerlin A ako bas pricamo iskljucivo za konzolasko iskustvo van igranja tu se slazem s tobom, mislio sam da mislis opcenito.