Miro Ja odavno ovo pratin mislija san da je neki remake sa Sega megadrivea jer san tamo igra ovo ali ne nova igra. Uzeti ce se
wooddiebone Frend je isto preorderao taj collectors edition. Čovjek je oduševljen. Ne znam nijednog tak stravstvenog kolekcionara Terminatorstva. Nedavno je uzeo 1:2 scale repliku T-800 koja mu je bila holy grail.
chono Da, rekli su da je full kratko i to je minus u recenzijama. Ali ima onaj replay value kroz mijenjanje tijela dogadaja i ponovne prelaske
wooddiebone Sve takve igre su kratke. Metal Slug 3 traje sat i pol. Zato nemaš checkpointa i imaš desetke sati side questova i objectivea. Mislim da sam negdje pročitao da T2D ima oko 40 sati contenta.
DarkPunisher renda Slazem se, i onda imas Silksong za 20eura i 60ak sati contenta 😃 Ne dam im lovu kolki god sam fan i mislio ovo uzet odmah, malo ipak pretjerano.
chono renda a istina da, samo ne mogu odoljet. Dao sam 50 eura za 10h Hellbladea 2 jer mi se bas igralo. Za usporedbu, Guns of Fury traje 10tak sati, ja imam 11 i nisam sve lovio