Miro Nisan niti mec uspio do kraja odigrati, kontrole i osjetljivost su kriminalne toliko postavki a nebi isus krist namistija, grafika ps4 60 fpsa li la nebi reka da bas je. Battlefiled sa temua
StarFox_N Probao sam MP. Odigrao sam 3 meÄa i izbrisao. Žali bože 100GB skidanja. Koje generiÄno smeÄe.
doctorfreak Stavio sam skidat..na mobu je Äak i zabavna igra.. Ali po komentarimaā¦ne zvuÄi najbolje.
milicevic87 BaÅ” Äu danas skinuti i probat. Zadnji delta force sam igrao na pc-u Ne mora biti izvanredna igra. Tek toliko dobra da imam neku pucaÄinu za tu i tamo ponekad upalit.
doctorfreak Ljudi loÅ”a je. Fakat je. Nemoj skidat. Igrajte raÄe warzone, ako vam treba besplatna pucaÄina. Sada ima modove i s botovima ako ste baÅ” loÅ”i.
Miro milicevic87 doctorfreak mrzim battle royale žanr iz dna duŔe. A da nema br moda ja nebi niti palio fps mp igre. Zato necu ni nabavljati bf6 jer jos nema br mod A Delta je steta skidanja koliko je lose
doctorfreak milicevic87 Kupi si bo6, sada ima keyeva za kupiti jer ljudi koji uzimaju nove konzole dolaze u bundluā¦ja sam uzeo za cca 20e key. Iako neki pljuju cod meni je jako zabavan MP, tj mislim da ni nema neÅ”to bolje. Delta Force je baÅ” odron.
doctorfreak renda Da za ps5 cross-bundle..na njuskalu je lik prodavao⦠Malo se cjenkat i to je to⦠NjuŔkalo, face marketplace i vinted kao sa slike: Ako imas US account na cdkeys isto možeŔ uzet za 25$ key.
milicevic87 IzaÅ”ao novi patch. Sad imam 120 fps na base ps5. I aiming je napokon malo bolji, s jaÄim aim assistom, prije je bio skoro neprimjetiv. IzaÅ”ao je i tdm, s kraÄim time to kill. Ako nastave poboljÅ”avati igru, neÄe mi ni trebati bf6.