• Gaming Vijesti
  • Posljednji State of Play oborio rekord, nikad ga nije pratilo više ljudi

Fazon je što hrpa ljudi se uključi jer imaju nerealistična očekivanja svaki put.

Lol, najjači je live chat kad gledam 5 minuta

GTA 6 TRAILER
BLOODBORNE REMAKE
BLOODBORNE 60 FPS
ELDER SCROLLS

I tako se ponavlja čitav stream state of playa. Ali bez obzira na to, SoP je bio okeeej, mada nije po mom ukusu.

Ali sam state of play je meni lično tako odbojan, baš zato jer nema karaktera i personalnosti kakve su imali E3 showovi, kada publika reaguje, kada se najave stvari…
TGA nije to to, jer tamo sjede ljudi iz industrije jer znaju sve o tome.

Ali ona reakcija publike na otkrivanje cijene PS4, God of War prezentacija, Uncharted 4 sekcija, TLG re-announcement, FF Remake…
Dan danas se vratim tome nekad. Čak su mi i oni cringe momenti bili presmiješni, baš zato jer su bili neplanirani.

Good times, you can't really make something like this anymore, nema više materijala.

A ovo je tako hirurški, baš kao dijalozi u Awowedu i Dragon Ageu.

Solid_Snake Ali ona reakcija publike

Reakcija na Last of Us, kad Ellie prvo bocom pogodi lika koji nišani Joela te kad potom Joel shotgunom propuca lika na kraju videa je nešto najbolje što sam ikad čuo kod tih showova.

Nije original video, al čuje se itekak.

U pravu si…revealovi su cool, ali nije to to kao nekad. I Gow 2018 / TLOU 2 su bili vrh reakcije kad su prikazani.

My God, to sam i zaboravio, baš to. Izdvojio bih i reakcije Death Strandinga i DMC V. Baš za naježiti se momenti.

Btw sad gledao ove neke starije stvari, pogotovo Crowbcatove, crkavam

Et', kako ćeš ti to ovo sad napraviti, nikako…

p.s.

Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha

Taj jump, onda silence… i tranzicija na Titanfall. Plačem.

Ne znam da li i vas podsjeća, ali ovo je baš you had to be there momenti. Ona klanja po Gameplay/Reboot forumima, postavljanje onih statistika od retardiranog Emilija, trigerovanje PS2Mastera…

I to ludilo koje svake godine traje po 3 dana, ali je po forumima trajalo 3 mjeseca… Ne znam kako sam ni radio uopće tih dana, ponosno sam trošio vrijeme firme na ratovanje po temama kao mod Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha
    Ne znam, jednostavno good times, bio sam mlađi i energičniji, vrijeme mi je ljepše bilo tad, piva je imala veći gušt i sve se činilo top.

Sada bih najradije pobjegao iz svoje kože Ha-Ha-Ha

Ja sam ugodno iznenaden sta nije cila konfa leakana prije

Nije imalo sta pametno leakat.

Ja cu samo reci da ako od toliko pokazanih igara netko nije nasao bar nesto sta mu se sviđa ima očekivanja u rangu: GTA6 gameplay trailer ili ništa. I jebo ih Bloodborne više.

I da , zaboravio sam komentirati onda. MGS3 remake nekako izgleda gore i drvenije nego MGS V koji je izašao prije 9 godina

Jednostavno od izlaska PS3 iz mode ne izlazi pljuvanje po Sonyu,s razlogom ili bez razloga,jednostavno nisi faca na forumima ako ne izpljuješ i iztrolaš bilo koju vijest vezano uz Sony…a to onda sa druge strane privlači likove poput Emilija i PS2Mastera…a s obzirom da imam dosta godina i poznam ljude koji su uređivali Gameplay,NextLevel,Hacker,Reboot znam od njih da neki od najžešćih pluvača nisu imali ni PS mi X konzolu nego se hranili poluinformacijama sa neta…i da Sony i PS su u stagnaciji kao i cijela gameing industija kad se čeka samo jedna igra kao Mesija…sveti GTA VI…..

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

turok99 s obzirom da imam dosta godina

Zasto ti onda postovi zvuce kao da imas 13 nekad? Pljuvanje je uvijek in, to je istina, ali najglasniji ce uvijek i biti takvi.

turok99 …i da Sony i PS su u stagnaciji kao i cijela gameing industija kad se čeka samo jedna igra kao Mesija…sveti GTA VI…..

Otkud izvlačite ove dezinformacije?
      PS oborio(opet) vlastiti rekord za kvartal ikad u zaradi od softwarea i usluga, imaju rekordni i MAU od 129milijuna. PS5 sustigao PS4 na 76 milijuna prodanih konzola launch alligned.

Od tih prodanih konzola u zadnjem kvartalu cak 48% su potpuno novi useri koji nisu imali do sad PS account.

S druge strane, da, Xbox je u teškom rasulu. U cijeloj prošloj godini su prodali 2 milijuna konzola i isli su multiplatform. Otkud ta fora da se to izjednacava? Van svakih stvarnih događaja godinama unazad

Šteta šta nema "Kaz Hirai" na twitteru sad kad MS izacuje igre na PS5….

Najviše se radujem digimonima Giphy - form champion GIF

Microsoft akvizicijom Activision-Blizzarda nije imao izbora vise jer osim sto investitori traže povrat silnih uloženih milijarda, toliko velik portfelj studija generira ogromne troškove koje treba prodaja igara i financirati. Stagnirajući Xbox to nema šanse da supporta, s time da Game Pass raste samo na PC-u i to vrlo vjerojatno nedovoljno brzo za apetite koje imaju. Ponuda igara na GamePassu je jebena, samo se bojim da će cijena pretplate opet gore i to dosta brzo. Uglavnom, GamePass koliko god bio dobar deal, teško može kod većine igrača biti prevaga koju konzolu kupiti. PS sada ima sve, a Nintendo ono najbolje.

Mislim da će Xbox konzola postati nešto poput Surface računala, za one koji su godinama u Xbox eko sistemu i žele njihovu premium konzolu. MS vise neće nešto posebno računati na svoj hardware, sada su izdavačka mašinerija i to je to.

PS s druge strane normalno da generira ogroman, tj. sve veći interes jer je postao de facto sinonim za konzolu. Bojim se jedino da će nas to sve vise opaliti po novčaniku jer dok nemaš pravu konkurenciju, možeš sto hoćeš.

resident_evil

Malo vise od 3M u 2024. Ni tako ne izgleda puno bolje. Ubili su si konzolu sa najavom da ce sve igre bit multiplat bas u trenutku kad su konacno imali nesto sto je moglo privuc publiku.

somethingwrong Otkud izvlačite ove dezinformacije?
            PS oborio(opet) vlastiti rekord za kvartal ikad u zaradi od softwarea i usluga, imaju rekordni i MAU od 129milijuna. PS5 sustigao PS4 na 76 milijuna prodanih konzola launch alligned.

Dakle, kad se pogleda vremenski period od izlaska, PS4 je koštao ovoliko

sanzo

Malo vise od 3M u 2024. Ni tako ne izgleda puno bolje. Ubili su si konzolu sa najavom da ce sve igre bit multiplat bas u trenutku kad su k

Ne, nisu ubili Xbox najavom da igre idu multiplatform nego kupnjom Activisiona. Activision je veći od Xboxa. Xbox treba Activision a ne obrnuto. Te milijarde sam Xbox brand nikako ne može pokriti.

Konzola se nikako ne prodaje, em je prodaja igara na Xboxu katastrofa, plus što je Gamepass vezan za Xbox a Gamepass ne može rasti ako je prodaja konzole nikakva.

Starfield je napravio jedno veliko ništa za Xbox pretprošle godine ( prije kupnje Activisiona) a hajpali su ga u nebesa itd...

Deadwalker PS sada ima sve, a Nintendo ono najbolje.

Drugo misljenje ⤵️

▶️ PS5 ima sve osim svojih 1st partyja po kojima je bio poznat. Stagnacija te grane.

▶️ Nintendo kod mene (svaštojeda) skuplja prasinu VISE od 2g. ToTK ceka Switch 2.

Al za MS nebi bilo isplativije ukinut GP, pa vise zarade na 2-3 prodane igre u godini bezobzira koja platforma nego na samoj preplati. A posto sad imaju milijun studija pod krovom nije toliko nerealno ocekivati 4-5 njihovi igri u godini…

Zanima me oce sljedeci kvartal biti pada u brojkama prepltnika, jer vjerujem da ovih +30% na PCu je usko vezano sa COD releasom. A i cudno je da im je service revenue rastao samo 2%