Brijac Brico, ovdje čak ne možeš imati romansu sa svojim kompanjonima. Nema romantike ništa.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

sanzo Sad ti je prilika da se osvetiš za Tsushimu.

Pa Flipče se složio samnom oko Cušime, ti nisi, tebe ću malo onda 🙂

Flipper Brico, ovdje čak ne možeš imati romansu sa svojim kompanjonima. Nema romantike ništa.

Idem im maknuti LGBTQ+ tag koji sam im stavio na Steamu

Iskreno me igra nije niti malo zanimala, Flip me sad zainteresiral svojom recenzijom.

Vidim da skuplja dost dobre recenzije. Nice, neka.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Dobra reca, cak i mene sad zanima igra.

Bravo Flipp❤️

I sve to lijepo od prvog dana na game passu. Ne trebam vise nista rec.

Super reca. Vjerojatno ću prije zaigrati ovo nego novi DA, tim više što je smješteno u meni voljenom svijetu Pillars of Eternityja, isto tako Obsidian dokazano zna bolje napraviti questove i karakterizaciju od Biowarea, da Bethesdu i ne spominjem.

Flipper Da nije radi bugova i sl. 6/10

Gleda sam ovaj review ugl. kaze dobra igra ali je trenutno broken…

Flipper Jako dobra recenzija. Definitivno si me uvjerio. Igrati će se.

escoban nisam gledao, PC?

Ja sam imao (dalje isto imam) što sam napisao stuttering u trećoj i četvrtoj regiji.

Na listi želja mi je iako ne volim kada u igrama imaš odabir za klase, a na kraju možeš biti sve i svašta.

Flipper Da PC verzija, kaze da je morao igrati sigurno 15ak sati vise radi broken save-ova i bugova

escoban Razlika na Meti između PC i Xbox verzije je 1%, tak da…ili su svi pisali napamet recenzije ili je on imao dramatično drugačije iskustvo od ostalih koji dosta hvale stabilnost i ispoliranost igre u odnosu na otvorenost svijeta ili je nešto treće u pitanju.

Osim ovoga nisam pogleda niti jedan review, zato sam mislio da su mozda nize ocijene IGNa ili Gamespota povezani sa slicnim problemima. 🤷‍♂️

@escoban - Evo s DF-a (njima isto vjerujemo, ne?):

https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2025-avowed-is-obsidians-technical-triumph-despite-the-typical-heft-of-ue5

Avowed is Obsidian's technical triumph - despite the typical heft of UE5. Xbox Series X, Series S and PC compared. Avowed surprised me. This beautiful, open-ended role-playing game is gorgeous, it runs smoothly on PC and Xbox alike and it leverages Unreal Engine 5's latest features almost without fault.

And while the experience was largely bug free for me, I did encounter a couple crashes on my Xbox. In both cases, while loading a save, the game simply dropped me back to the dashboard with no error message. This is in addition to the shader compilation crashes that Alex faced.

25 dana kasnije

U nas ljudi nemaju apsolutno nikakve standarde

grunf ovisi koliko cm stavis u sebe, nesto je valjda standardizirano