Recenzija | Avowed
Prodano.
Iskreno me igra nije niti malo zanimala, Flip me sad zainteresiral svojom recenzijom.
Vidim da skuplja dost dobre recenzije. Nice, neka.
- Uređivano
Dobra reca, cak i mene sad zanima igra.
Bravo Flipp
I sve to lijepo od prvog dana na game passu. Ne trebam vise nista rec.
Super reca. Vjerojatno ću prije zaigrati ovo nego novi DA, tim više što je smješteno u meni voljenom svijetu Pillars of Eternityja, isto tako Obsidian dokazano zna bolje napraviti questove i karakterizaciju od Biowarea, da Bethesdu i ne spominjem.
Na listi želja mi je iako ne volim kada u igrama imaš odabir za klase, a na kraju možeš biti sve i svašta.
Osim ovoga nisam pogleda niti jedan review, zato sam mislio da su mozda nize ocijene IGNa ili Gamespota povezani sa slicnim problemima.
@escoban - Evo s DF-a (njima isto vjerujemo, ne?):
Avowed is Obsidian's technical triumph - despite the typical heft of UE5. Xbox Series X, Series S and PC compared. Avowed surprised me. This beautiful, open-ended role-playing game is gorgeous, it runs smoothly on PC and Xbox alike and it leverages Unreal Engine 5's latest features almost without fault.
And while the experience was largely bug free for me, I did encounter a couple crashes on my Xbox. In both cases, while loading a save, the game simply dropped me back to the dashboard with no error message. This is in addition to the shader compilation crashes that Alex faced.
U nas ljudi nemaju apsolutno nikakve standarde