Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Avowed

Dopustite mi da vam ispričam priču. Urednik Hrvoje šalje poruku da je došao kod za Avowed. Što je prije moguće stavio sam je skidati i nikad brže se nije skinula. Nemam vremena gubiti vrijeme jer moram završiti igru. Kako ću ljudima prenijeti dojmove, a da nisam završio igru? Nekako se gubi vjerodostojnost ako nisi sve završio.

• prayer

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

Filip (lik koji piše recenziju i stvaran je)

Giphy - If You Say So Wow GIF by Identity

To svecki recenzentu! Ovo za odabire me posebno veseli, a iz trailera i gameplay isječaka se jasno vidjelo da će igra biti bomba isto kao sa Indie! Večeras se skida, sutra se igra 😎 Super sve napisano i opisano, odlična recenzija!

Najsara, visoko dost. Svecki vele 80tka, znaci taman 10 tebi uzmem i to je realna ocjena 🙂

foggy 9 bogamu. Tako je, zato nije dobila 90% jer nije 9. Ali je za vise od 8. 🤣

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Flipper Ma ti uvijek daš previše, zato velim 🙂 Ne mogu ti sad ništa reći, ljepo je napisano i nisam odigrao 🙂

Kaće to na prejstejšn

GameSpot sad vidim 6/10. Potpuno su drugačije doživjeli igru od mene. Ne kažem da su u krivu, a ja u pravu.

Nemaš brige, pa doživio si igru kak si je i opisao i to je najiskrenije što si mogao napraviti prema nama koji čitamo. Ako ti je 89, onda je tako. Svatko će sebi iz toga svega izabrati što mu odgovara.

foggy

Nemoj tako, izvrijeđaj bar malo recenzenta. Sad ti je prilika da se osvetiš za Tsushimu.

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

I Flipper se boji da neće više dobivati kodove za rece pa je woke igri dao skoro 90 ccc prodana dušo

Brijac Brico, ovdje čak ne možeš imati romansu sa svojim kompanjonima. Nema romantike ništa.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

sanzo Sad ti je prilika da se osvetiš za Tsushimu.

Pa Flipče se složio samnom oko Cušime, ti nisi, tebe ću malo onda 🙂

Flipper Brico, ovdje čak ne možeš imati romansu sa svojim kompanjonima. Nema romantike ništa.

Idem im maknuti LGBTQ+ tag koji sam im stavio na Steamu

Iskreno me igra nije niti malo zanimala, Flip me sad zainteresiral svojom recenzijom.

Vidim da skuplja dost dobre recenzije. Nice, neka.

• renda

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Dobra reca, cak i mene sad zanima igra.

Bravo Flipp❤️

I sve to lijepo od prvog dana na game passu. Ne trebam vise nista rec.

Super reca. Vjerojatno ću prije zaigrati ovo nego novi DA, tim više što je smješteno u meni voljenom svijetu Pillars of Eternityja, isto tako Obsidian dokazano zna bolje napraviti questove i karakterizaciju od Biowarea, da Bethesdu i ne spominjem.