resident_evil Flipper Trailer je bio moć ali još novih 11 minuta čistog game playa 😮 Nestvarno dobro mi se čini ova igra. Od lokacija do likova, bosseva, grafike, glavnog lika, combata baš magično djeluje. Isto azijski tim ili?
resident_evil Pogledao sam danas opet trailer i extended video. Baš mi se nestvarno dobro čini sve. Samo da ništa ne zajebu i čeka nas remek djelo, siguran sam. Od prve najave mi sve izgleda top.
maverick Izgleda jako dobro, ali malo previše blještavo sa previše efekata i quick time, ili sta je to vec sto prekida combat, sekvenci za moj ukus. Medjutim svakako imam na radaru.
resident_evil I dalje ubija iako mi je on prvi prikaz od 10 min već prodao igru. Iskreno se nadam da će sa tehničke strane biti bolje od Wukonga jer je ovo predstavljeno na PS presici.
resident_evil DarkPunisher True 🥲 iako mi se i ta igra svidjela ali ni blizu kao ova. Samo da ne ispadne isto ali gotovo sam 100% siguran da nas čeka novi vrhunski IP. Pod time mislim i ako je 8/10.
DarkPunisher resident_evil Ovoj main zenski glas daje Jennifer English (Maelle iz Exp33) tak da vjerojatno imaju budget za poliranje