Flipper maverick Nauci ili ignorirati ili živjeti s time. Kako? Ignoriram sve političke teme, Muskove i pizdarije. Kako da ignoriram skoro svaki gaming topic?
maverick Flipper samo scrollas do onih postova koji nemaju veze sa time. Tako ja scrollam gotovo sve teme vezane za Sony. Nas kako ljepsi život bude. A takodjer to sve mozes zahvaliti devovima kojima je bitnije sta ko ima u gacama i kako se oslovljava, nego da prave dobre igre.
stitrek maverick Misle oni ku**a. Cek, jeli ti to onaj puppet-promaja predsjednik u profilnoj?😁 Tim Cain se ne slaže sa tvojim projiciranjem😆 P.S. malo zeke-peke jer si cool lik i daš se bocnit🤣
maverick stitrek Cek, jeli ti to onaj puppet-promaja predsjednik u profilnoj?😁 Nego šta?! Dao bih ga naslikati na kucu da mi stari da.
Zero Jedna nakon 59 i evo ruše prosjek s 81% na 80%. Ovaj MS je apsolutni propalitet. Ni recenzente ne mogu/žele potplatiti. Pa u kakvom ovo svijetu živimo, pobogu?
prayer Zero Pa u kakvom ovo svijetu živimo, pobogu? To su Playstation fanovi koji aktivno nastoje uništiti Xbox. Alex Batmanlija ih vodi, zar nisi to pročitao to u tom jednom tvitu? Navodno im je i Discord procurio, nisu ni imali Nitro zamisli.
wooddiebone Svaki put popušim na ovim okladama i reko sad idem baš di je najviše ljudi stavilo, čisto da uberem jedan win. I evo ga na.
Zero Jel treba inače doći notifikacija za uplatu? Ne sjećam se da je bilo za Dragon Age Veilguard. Valjda nas ne kradu i ovdje kao po trgovačkim centrima.😛
Fenix Fenix Nastavno na ovo, sjebao sam vas i ovdje. Dodana vam je razlika u dukatima, eto pa trošite