maverick Flipper Nije valjda da ste opet otišli u jednu te istu raspravu…ma jeste. A i ti ga svaki puta kada dodje do iste ko kakva zena kukaš lol. Nauci ili ignorirati ili živjeti s time. Ovo koda slusam svoju kada mi kenja sto opet pijem. stitrek developeri misle na sve. Misle oni ku**a.
Flipper maverick Nauci ili ignorirati ili živjeti s time. Kako? Ignoriram sve političke teme, Muskove i pizdarije. Kako da ignoriram skoro svaki gaming topic?
stitrek maverick Misle oni ku**a. Cek, jeli ti to onaj puppet-promaja predsjednik u profilnoj?😁 Tim Cain se ne slaže sa tvojim projiciranjem😆 P.S. malo zeke-peke jer si cool lik i daš se bocnit🤣
maverick Flipper samo scrollas do onih postova koji nemaju veze sa time. Tako ja scrollam gotovo sve teme vezane za Sony. Nas kako ljepsi život bude. A takodjer to sve mozes zahvaliti devovima kojima je bitnije sta ko ima u gacama i kako se oslovljava, nego da prave dobre igre.
maverick stitrek Cek, jeli ti to onaj puppet-promaja predsjednik u profilnoj?😁 Nego šta?! Dao bih ga naslikati na kucu da mi stari da.
Zero Jedna nakon 59 i evo ruše prosjek s 81% na 80%. Ovaj MS je apsolutni propalitet. Ni recenzente ne mogu/žele potplatiti. Pa u kakvom ovo svijetu živimo, pobogu?
prayer Zero Pa u kakvom ovo svijetu živimo, pobogu? To su Playstation fanovi koji aktivno nastoje uništiti Xbox. Alex Batmanlija ih vodi, zar nisi to pročitao to u tom jednom tvitu? Navodno im je i Discord procurio, nisu ni imali Nitro zamisli.
wooddiebone Svaki put popušim na ovim okladama i reko sad idem baš di je najviše ljudi stavilo, čisto da uberem jedan win. I evo ga na.
Zero Jel treba inače doći notifikacija za uplatu? Ne sjećam se da je bilo za Dragon Age Veilguard. Valjda nas ne kradu i ovdje kao po trgovačkim centrima.😛
Fenix Fenix Nastavno na ovo, sjebao sam vas i ovdje. Dodana vam je razlika u dukatima, eto pa trošite