chono Moja situacija je sjebana, jer shaream acc sa kolegom ispada da ja mogu igrat igre sa njegovog racuna a on one sa moga…

escoban

Normalno kad si ti primary za njegov, a on za tvoj.

sanzo mozes igrat offline, broji ti achievemente i mozes igrat sheran library koji koristis

chono

Pa ista stvar je i tu, normalno igras i dobivas trofeje u igrama koje imas skinute, vjerujem da ce se sinkat kad psn proradi kao i inace. Shareanje na steamu nije postojalo kad sam zadnji put primjetio da je down, tek negde lani su ga uveli kako spada, a kod ps-a je pravilo oduvijek da moras bit online za pokrenut igru sa tudeg acca.

• Uređivano

sanzo sheranje na Steamu je bilo workaround do ovog family sharea, koji je sada pravi sharing u svakom smislu rijeci

Isprobao sam sad još malo, može se ipak skinut igre koje imaš kupljene normalno. Probao sam sad stavit This War of Mine stavit skidat i normalno ide.

Također Infiniti Nikki radi normalno online, logira te sa ps userom, čak je i patch skinulo. FF14 s druge strane ne prolazi login. Kupit se ne može ništa. Svi secondary acc-i i dalje imaju pristup igrama sa primary na toj konzoli, ali primary nema pristup igrama sa ostalih.

Sva sreća pa nisam godinama igrao ništa online na PS-u.

• Heat

•  
          •  

chono To za offline achievemente nije točno, ovisi o igri.

Danas nije radio PSN pa sam se druzio sa ukucanima. Fini neki ljudi.

• Heat

•  
            •  

chono Svejedno ne radi u nekim igrama.

Je proradilo PSN smeće?

Heat neznam, nisam iskusio da nije, nisam istrazivao je li tako kako ti pises. Pisem iz osobnog iskustva, dakle subjektivno i vjerojatno netocno

• Uređivano

escoban brzi su. Kratki downtime, PIR ce se napisati sam od sebe 😂

No.

• ikral

•  
              •  
              •  
              •  

Evo što je srušilo psn