wooddiebone Nemogućije je jedino da neki muškarci priznaju sami sebi da imaju nesigurnosti oko fizičkog izgleda pa čak i fiktivne likove gledaju kroz prizmu toga
Day you start lifting, is day you become forever small
wooddiebone Nemogućije je jedino da neki muškarci priznaju sami sebi da imaju nesigurnosti oko fizičkog izgleda pa čak i fiktivne likove gledaju kroz prizmu toga
Day you start lifting, is day you become forever small
wooddiebone nemoguce je u 3 mjeseca. Fali ti vrijeme u postu
A btj rasprave
Abby je genetski snažnija (muškobanjasta) žena koja intezivno trenira da se lakše bori za preživljavanje, ništa special, ne kužim kakve rasprave o tome, takvih žena ima 1 na 10, one od preko 180-185 ne treba ni spominjati.
Uglavnom izabrana glumica treba ici na tretman ojacanja prije glume, neka jede dosta više i neka trenira par mjeseci i bit ce barem 80% Abby, ako ostane perolaka bit ce smiješna…
*Edit
Evo gledam, Kaitlyn Dever je 1.60 i 53 kg, takva pahuljica nije ni za u polju raditi a kamoli da glumi Abby…
stitrek Evo gledam, Kaitlyn Dever je 1.60 i 53 kg, takva pahuljica nije ni za u polju raditi a kamoli da glumi Abby…
Znači upitan casting (opet, lol). Ne treba ništa biti 1:1 s igrama, ali dajte barem odoka pogodite osnovno umjesto da se po običaju traži neka teen like ženska koja u stvarnosti ima skoro 30, jer valjda treba popuniti kvotu privlačnih likova.
Twillight Ma od pocetka covik nije skuzio ocemu sam pisao, pa se uvatio kao pijan plota. A ovaj dio za Gym rat netriba previse komentirat koju je glupost izjavio, mislim da bi svima trebalo bit jasno ako ozbiljno trenirate 3x tjedno u periodu od 5-10 ili vise god da cete imati odlicne rezultate, cak i da ste na domacoj spizi i da nepazite macrose bit ces vjeovatno malo masniji ali imas odlicne fundamente.
Ali back to topic meni nesmeta pretjerano sta Abby nije fit, najvise mi smeta sta obje izgledaju kao da imaju 15ak god.
Jučer dođem kući s posla, sve super. Nakon dva sata mali zakurio gadno, žena radi drugu. Nisam jeo, pio ništa do 21:30h dok mu nisam uspio temp. skinuti kako treba. Jebački stres, stvarno jebački. Došla žena, sjeo sam na WC napokon, bilo prvo dosta tvrdo. I onda skrolam po FFA i vidim ovdje raspravu. Nakon 3 minute padaju bombe u WC školjku, špricaju kapljice kao sveta vodica i nakon zadnjeg grumena sam se odčepio i krenulo curiti fino.
Hvala Vam.
Ma kaj nije moguće? Daj ajde svaki dan gym rokanje sa steroidima kao ronnie i šmrkat proteine 24 7.
Točno ovo, ako se ženska u igri mogla pucati odozada (a i primati) može i ova u seriji
Ali zajebanciju na stranu, ovo je serija i ženska barem ovdje liči na Abby. Bila je i Gal Gadot čačkalica i ljudi su pozdili pa je opet odlično odglumila Wonder Woman.
fensisuperstar svaki dan gym je taman da ti je živčani sustav vječno umoran i progres će ti biti nikakav, a šmrkanje proteina 24/7 je točno da budeš hodajuća plinska komora i sav taj nesintezirani protein postane salo
@Brijac jesi pogledao video što je Tuhy pustio? Baš me zanima dal si promijenio mišljenje.
Sve je rekao kako stvari stoje. Mislim da malo pretjeruješ što se tiče te borbe.
Ja prvi i glasno uvijek kažem da mi se neke stvari ne sviđaju u Tlou 2 ali igra kao igra je čudo!
Meni bi dvojka bila još masu bolja da je recimo treći dio. Jer čekao sam predugih 7 godina da bi se dogodilo ono što se dogodilo.
Nisam, evo probam večeras.
Nadao sam se da ćete zaboraviti pa da ako ispadne da sam u krivu da neću morati doći priznati.
fensisuperstar Offtopic, ali samo ću reći da je Ronnie jebena legenda i da takvih luđaka u BB više nema. Frajer je trebao skelet od čelika za sve ono što je izvodio, nije čudo da se sav polomio masu puta i napravio praktički invalida od sebe.
Ne ne, čekamo te.