• Gaming Vijesti
  • Abby u The Last of Us seriji neće biti onako mišićava. Evo i zašto

ThomasAAnderson Da, koliko se sjećam prvi fight Ellie vs Abby je na kraju playtrough-a sa Abby, a drugi na samom kraju igre kada smo opet u kontroli Ellie

ThomasAAnderson Nisam stekao dojam da je toliko low budget serija da ne mogu nekoga od glumaca adekvatno platiti pa da se (uglavnom) fokusira na taj jedan angažman. A što se mišića tiče, ako će si platiti osobnog trenera, prikladnu hranu i suplemente i ako će raditi vježbe visokog intenziteta uz smislen raspored i odmor, rezultati bi došli u punom kraćem vremenu od godinu dana, bez obzira što je žena i nema predispozicije za izgradnju veće mišićne mase. Ako je samo "usputna" uloga, vidjet će se to i drugdje osim po tom pitanju autentičnosti s predloškom, al kako god.

Zero Ako je samo "usputna" uloga, vidjet će se to i drugdje osim po tom pitanju autentičnosti s predloškom, al kako god.

Svima su ovakve serije "usputne" uloge, Pedro Pascal je snimio 6 filmova od početka snimanja prve sezone.

Giphy - Anticipation Popcorn GIF

Opcenito mi je cast za Abby/Ellie lose napravljen,Bella za Ellie mi je u rangu TomHollanda za NathanDrakea…

Bella idalje izgleda kao da ima 13god, i na scenama iz trailera imam filing kao da gledam cast za highschool movie…

Ova mala sta glumi Abby bi bila perfektna za mladu Abby, ali isto za stariju verziju mi izgleda pre djetinjasto.Slazem se da su mogli trazit da se barem “izrize” i malo nabilda, sta bi realno bilo izvedivo u 3mj uz odredene “suplemente” koji glumci sigurno koriste.

Vidit cemo kako ce bit, uzivao sam u prvoj sezoni ocekivam isto za ovu iako nisam skroz sazvakao cast pogotovo za Ellie…

chono Iznenadio bi se sta se da napravit za 3mj od ljudi koji netreniraju. Netreba glumica bit kao Abby u igri. Sa malo jacim ledima i ramenima to je skroz druga prica

escoban ne iznenadujem se, vidim iz prve ruke. Prvo bi se napuhala i tek onda ide defka. Ali ok, sve je prepuno strucnjaka koji ne lice na nista, ali sve znaju. Nije problem, navikao sam…

chono Moras uvik razlikovat natural i pod gearom. Ja sam ode prica za trening sa gearom i ne da izgleda kao Abby nego da izgleda kao jebeno fit zenska uz malo misicne mase.Sta je moguce napravit za par mj.

• Uređivano

escoban stari moj, ne zelim previse komentirati neciji izgled, ali kad bas moram, ova glumica za Abby nije vidjela utega u zivotu. Prvih mjesec dana je uvod u trening, uz ogromnu dozu opreza sa tezinama da se ne ozljedi. Treba naviknut tetive, misice i kosti na napor i rad. U slijedeca 2 mjeseca nema nikakve sanse da matchas priblizno izgled onoga iz igre, nema sanse. I uz sav gear ti trebas uloziti ogroman trud, te ostaje jedini faktor na koji ne mozes utjecat. Vrijeme.

Edit: napisao si 3 mjeseca, ne izvrci sada

chono Ponavljam nije cilj biti u sferi Abby iz igre, nego samo da bude fit zenska. A to da se nije bavila sportom nikad i nevirujem bas, mozda ne teretanom ali drugim sport vjerovatno je.

To da bude kao Abby iz igre bi trebala imati izgled u rangu powerlifterice.

• Heat

•  
                  •  

escoban Pa u tome je poanta cijele priče. Žena ne može izgledati kao Rock iz igre bez kemije, pogotovo ne u 3 mjeseca. O tome ste vodili rasprave otkad je igra izašla.

Heat Ja sam ode prica da bi je lakse “prihvatio” kad bi bila fit, nesto kao ona iz zadnjeg TombRaidera … Sta za 3mj moze postic bez problema tj. moze izgledat i bolje i misicavije od nje

Heat žena ne može izgledati ko Abby iz igre bez kemije u roku godinu dana pa da se na trepavice popne. Jedina opcija je neka full niska ženska da sve scene snima pod full pumpon, ali teško - nemoguće.

• Uređivano

escoban jos jednom ponavljam, NEMOGUCE! Za 3 mjeseca bi se pod kemijom samo udebljala i to je to.

Jel ti znas sto uopce znaci fit? Fit znaci biti u formi, za dobiti formu pricamo od godinama rada. Sorry, ali baljezgas gluposti

chono A dobro sta da ti kazem osim da si u krivu…

U Hollywoodu i pribjegavaju kemiji baš zbog toga jer nitko i nema vremena za ništa. Primjer Rocka, Arnija i sl. Žene realno i nemaju baš takvih zahtjeva. Sjetilo me na 300 i koliko je ekipa u par mjeseci uspjela napraviti čuda. Naravno, za to treba imati i predispozicije. Jedan žgoljo neće postati Mr.Olimpija preko noći niti u par mjeseci. Neki nikad pa makar trenirali do vječnosti. Sa ovakvom ženom bi to bilo slično tome, a dobro je pitanje koliko je spremna riskirati vlastito zdravlje.

Zero nemoguce! 300 je imao hrpu efekata na tijelima da se dobije dojam, a i vecina ekipe je bila u treningu duze vrijeme.

@escoban ok, daj neku svoju referencu. Koliko treniras, jesi ikada vodio trening, kako izgledas i slicno. Ako si tipicni primjer kruskolikog hrvata, rasprava je gotova. Ako sam se sta nagledao, to su instant summer body vjezbaci na kemiji od proljeca do ljeta. Rezultati nula

chono Treniram vec 10ak god. znam o cemu pricam. Sta se tice geara znam osnove nisam nikad isao u detalje ali znam odprilike duzinu ciklusa.

escoban kojeg ‘’geara”? Steroida je na stotine, nesto se ciklira nesto ne(test) , ne rade svi isto niti imaju iste efekte. Za ovakvu transformaciju bi zene trebale uzimati ekstremne doze nekog buildera tipa dbol, anadrol, tren da bi dobile ovoliko mase u 6 mjeseci. S razlogom zene ne uzimaju te “muske” steroide..