ThomasAAnderson Da, koliko se sjećam prvi fight Ellie vs Abby je na kraju playtrough-a sa Abby, a drugi na samom kraju igre kada smo opet u kontroli Ellie
Abby u The Last of Us seriji neće biti onako mišićava. Evo i zašto
ThomasAAnderson Nisam stekao dojam da je toliko low budget serija da ne mogu nekoga od glumaca adekvatno platiti pa da se (uglavnom) fokusira na taj jedan angažman. A što se mišića tiče, ako će si platiti osobnog trenera, prikladnu hranu i suplemente i ako će raditi vježbe visokog intenziteta uz smislen raspored i odmor, rezultati bi došli u punom kraćem vremenu od godinu dana, bez obzira što je žena i nema predispozicije za izgradnju veće mišićne mase. Ako je samo "usputna" uloga, vidjet će se to i drugdje osim po tom pitanju autentičnosti s predloškom, al kako god.
Zero Ako je samo "usputna" uloga, vidjet će se to i drugdje osim po tom pitanju autentičnosti s predloškom, al kako god.
Svima su ovakve serije "usputne" uloge, Pedro Pascal je snimio 6 filmova od početka snimanja prve sezone.
Opcenito mi je cast za Abby/Ellie lose napravljen,Bella za Ellie mi je u rangu TomHollanda za NathanDrakea…
Bella idalje izgleda kao da ima 13god, i na scenama iz trailera imam filing kao da gledam cast za highschool movie…
Ova mala sta glumi Abby bi bila perfektna za mladu Abby, ali isto za stariju verziju mi izgleda pre djetinjasto.Slazem se da su mogli trazit da se barem “izrize” i malo nabilda, sta bi realno bilo izvedivo u 3mj uz odredene “suplemente” koji glumci sigurno koriste.
Vidit cemo kako ce bit, uzivao sam u prvoj sezoni ocekivam isto za ovu iako nisam skroz sazvakao cast pogotovo za Ellie…
3mjeseca
- Uređivano
escoban stari moj, ne zelim previse komentirati neciji izgled, ali kad bas moram, ova glumica za Abby nije vidjela utega u zivotu. Prvih mjesec dana je uvod u trening, uz ogromnu dozu opreza sa tezinama da se ne ozljedi. Treba naviknut tetive, misice i kosti na napor i rad. U slijedeca 2 mjeseca nema nikakve sanse da matchas priblizno izgled onoga iz igre, nema sanse. I uz sav gear ti trebas uloziti ogroman trud, te ostaje jedini faktor na koji ne mozes utjecat. Vrijeme.
Edit: napisao si 3 mjeseca, ne izvrci sada
U Hollywoodu i pribjegavaju kemiji baš zbog toga jer nitko i nema vremena za ništa. Primjer Rocka, Arnija i sl. Žene realno i nemaju baš takvih zahtjeva. Sjetilo me na 300 i koliko je ekipa u par mjeseci uspjela napraviti čuda. Naravno, za to treba imati i predispozicije. Jedan žgoljo neće postati Mr.Olimpija preko noći niti u par mjeseci. Neki nikad pa makar trenirali do vječnosti. Sa ovakvom ženom bi to bilo slično tome, a dobro je pitanje koliko je spremna riskirati vlastito zdravlje.
Zero nemoguce! 300 je imao hrpu efekata na tijelima da se dobije dojam, a i vecina ekipe je bila u treningu duze vrijeme.
@escoban ok, daj neku svoju referencu. Koliko treniras, jesi ikada vodio trening, kako izgledas i slicno. Ako si tipicni primjer kruskolikog hrvata, rasprava je gotova. Ako sam se sta nagledao, to su instant summer body vjezbaci na kemiji od proljeca do ljeta. Rezultati nula
escoban kojeg ‘’geara”? Steroida je na stotine, nesto se ciklira nesto ne(test) , ne rade svi isto niti imaju iste efekte. Za ovakvu transformaciju bi zene trebale uzimati ekstremne doze nekog buildera tipa dbol, anadrol, tren da bi dobile ovoliko mase u 6 mjeseci. S razlogom zene ne uzimaju te “muske” steroide..