Ono kaj mi je zasad najviše leglo je ono što ste već spomenuli…istraživanje je skroz prirodno i nenametljivo, najnormalnija stvar mi je da 10 puta zaredom skrenem prema dimu ili prema kampu ili random peasantima / razbojnicima. Zasad te stvari nisu nimalo dosadne i čisti ih je gušt doživjet i rješavat. Te sporedne stvari mi baš djeluju kao neki logičan dio glavnog questa, kao, povezano sa njim. Ne znam kak točno objasnit, ali daleko mi je više leglo nego u Tsushimi. Vidjet ćemo dal će ostat tako i dal će sidequestovi bit oke. Zasad je ogroman plus igri i vidim da baš svi to spominjemo.
Na jugu mape sam zasad očistil sve kaj sam mogo, sad lagano na sjever i prema objectivu.
O grafici ne treba trošiti riječi. Ovo se jednostavno ne bi smjelo izvoditi na ovaj način, ona jahanja kroz polja su…evo, ne znam…🤯. Konačno da me nešto na tom polju oduševi kao što me svojevremeno Forbidden West.
Main theme i dalje ostaje ponajbolja skladba unazad par godina, ali onih par pjesama koje sam naučil svirat su također priča za sebe.
Neka samo pada danas cijeli dan…nebudem se jebeno maknuo od plejke.