Uhh, ovo baš jebački izgleda.
Battlefield 2025
Onda si gađao s krivim oružjem. Nikad mi se nije dogodilo da lik preživi headshot na 500 metara, a kamoli 100. Čak mi se u par navrata dogodilo da pogodim dva headshots s jednim metkom ako su se našli jedan iza drugoga. Možda si koristio semi auto ili nekakav M1 s manjim damageom. Žao mi je, potrefilo ti se krivo oružje izgleda.
Samo da ne useru…
Ma jel oni to opet klase razdvajaju na specjaliste?
Koji idioti…
Jos gameplaya, jako me brinu ove specjalizacije za klase nedavno sam citao i neke su OP i bit ce ih sigurno uzas za balansirat. Neznam zasto uvik imaju potrebu ubacitvat te gluposti u igre
Ako ste se prijavili na BF labs chekirajte mailove ja dobio poziv
Nadam se velikom backlashu od comunitya opet izmisljaju toplu vodu.
Puske trebaju lockat po klasama i traitove maknut…
Nije da vec nisu znali kakve je to ucinke ostavilo u 2042 i sta ljudi zapravo zele, bas me zacudilo ovo, s obzirom da sam gameplay izgleda kao trag vracanja k pravom bf iskustvu, konta sam da ce i ostali aspekti slijedit taj put. Nakon onog sinocnjeg sata igre sta je @StarFox_N zalipija bija sam spreman da odustanem od "no preorders" pokreta, no ako ovako ostane sta se tice sada ovog nista od kupovine.
Blitz escoban izgleda da je ovom modernom gamingu driven by data & korporacijski pizduni jedini spas Clair Obscure scenarij.
Jedan reset tradicionalno velikih igrača, neka propadnu i to je to. Baš sam izrazito skeptičan da je ovo odluka nekog nadahnutog deva, nema šanse da to dolazi od ikoga tko pozna serijal
Jel mozda jos ko dobio inv?
Na rasporedu sam danas ali mi nisu poslali kod za skinut igru …
Ovo čak izgleda predobro da bi bilo istinito. A je kada je gameplay video.
Ovo izgleda dobro, vidim lete avioni, padaju rakete pred cilj. Destrukcija ok, ne očekujem čuda radi konzola, neka se vrti u 45-60 frejma, biće top.
Trebao bi se prijaviti pa istestirati iz prve ruke.
Pucanje ok, zvuk kako koje oružje al opravdano jer ima hrpa oružja te je neka nemoguće dobit na testiranje u streljani ili open firing rangeu plus minus zvuk se mijenja sa promjenom cijevi, municije, skrivača paljbe itd.
Ovako arkadni stil odličan.
Po videu TTK (time to kill) pogođen al tu sam skeptičan jer su u svakom Battlefieldu radi djece i noobova mijenjali, što po izlasku što nakon 2 mjeseca. Treba nam jedan jebački massive online shooter.
Kemijaju glupostima a sve što treba je Battlefield 3 verzija moderne grafike.
Ljudi su stvarno skuhali dobro, ali napravili su si par totalno nepotrebni problema za koje stvarno se nadam da ce ih ispravit prije releasa.
Lockat oruzija iza klasa, sa trenutnim sistemom po meni klase gube smisao i brzo ce se pronaci meta oruzije koje ce svi koristit, a iskreno nezelim ni vidit snipera sa assaultom u ruci, koji btw. ima trait da spota svakog ko njega puca i svakog na koga aim-a
Vec spomenuti traitovi koje po meni bi trebalo totalno maknut ili poprilicno nerfat.
Trenutno se mogu koristit 2 gadgeta + class gadget , ja bi stavio jedan gadget i class gadget. Trenutno mozes npr. na inzinjera stavit javelin i rpg i usput imas repairtool sta je jebeno op i tankovi ce biti useless. A i usput nonstop neke explozije padaju jer svi nose GL
U gunsmith su dodali neke specijalne metke, opet mislim da su si nepotrebno problem napravili kako to sve balansirat.