Fenix Barem zasad vidim samo klasična oružja otključana, gadgeti i ostalo je po klasama (uključujući RPG i to)
Sve ti je otključano. Igram engineer sa M4 ili strojnicom, RPG 6 projektila i drugi gadget Motion, onaj kurac koji postaviš taktički gdje bi mogao ići tenk/bradley i lansira se u zrak kao javelin.
Umjesto obične koristim smoke granate koje su korisnije, od frag svako pobjegne, mada sam imao oko 10 killova sveukupno.
@Nexus
Danas ujutro od 2 do 3, imao jeben meč, breaktrough, Liberation Peak mapa, kakva borba je onaj uspon da im zauzmemo zadnji objective A na brdu. 😀 Podsjetilo me na real life uvježbavanje, baš se vidi suradnja igrača, svi idu gore i doslovno te igra tjera da igraš objective. Prije si imao sakupljače killova radi prevelikih mapa i samo je 20% igralo objective pa je pobjeda ovisila o pukoj sreći, random.
Nakon igranja sve više i više, mislim da je ovo pun pogodak za BF.
A ko zna, navodno naš čekaju mape sa brodovima, biće svega na launchu i kasnije 100%.
E, zvuk kad okine tenk ili RPG u zgradu po stropu (ti unutra), skinuli su 80%, jebački sa slušalicama. Tek kad zadrhti tlo i zidovi znaš da ide rušenje. Nastojim otključati sve u beti radi onih nagradića koje se prenose u pravu igru. Ništa puno ali lijepo.