DarkPunisher
To je perfekcija.
Vidim da su neke odluke namjerno dizajnerske radi balansa.
Primjer, nema pista za polijetanje nego se spawnaš u helikopteru, avionu. Ko u BF V, iako tam nekad polijećeš iz nosača aviona.
Zato jer si u BF3 i 4 mogao kružiti i spamat killove na spawn pointu/pistama. Ubilo je gameplay i match.
Također, hunter jet ima dobar balans punjenja bomber bomba, evasive flaresa i raketa kako opet nebi došlo do disbalansa u igri.
Super lako ih skineš ako se zajebavaju i igraju nerealno, dakle blizu tlu u nadi da će nakupit easy killove.
Tenk abrams i onaj miks Bradleya je preslab.
Za razliku od klasičnog naoružanja Bradley ima recoil na topu i putanju, kad pogodiš nekoga mislim da treba 2 shella da padne? Nerealno u pm jer to komada.
Lanser raketa mu je ok al isto ne ubija ako nije direkt hit.
Za uništit tenk/bradley treba 4 RPG projektila, kužim, opet balans u gameplayu al ja bi pojačao tenk, odnosno preciznost i hit detection strojnice/projektila tenka. Potom bi stavio da ga 2 RPG projektila mogu sjebat ili bar onesposobit ako ga pogodiš u gusjenice, ko u BF1.
Snajperi previše sjaje, ovo ubija imerziju full, nadam se gimpanju do launcha.
Najveći problem koji je baš problem za Battlefield jeste taj recoil i osjećaj plastičnog pucanja. Imam instaliran BF V i kako tamo dobar kick oružja imaju to je nevjerojatno.
Ne tražim random putanju metka iz BF1. Ono je bilo zajebano, ovdje moraju nešto smislit jer meci šaraju ravno ko u prijašnjim codovima do MW2019.
Još, istovremeno je moguće nosit 6 RPG projektila (uz perk), tešku strojnicu i stinger ili onaj kurac za uništenje oklopa koji postaviš na cestu.
To je mana otključanih oružja po klasama. Nebi problem bio 2 RPG projektila i strojnica al 6 plus stinger? Doslovno si OP za sve.