Još 5 minuta. Jebeno izgleda i još bolje zvuči

Ovo je tek alpha ljudi moji 🤯

A vidite ovu ljepotu

Eto jos jedna igra za novu grafu

Samo da ne useru

Nemojte zasrati

Imate priliku zivota

Giphy - Black Widow Avengers GIF

Svakim novim leakom prelazim sa "cautiously optimistic" u samo "optimistic"

Nisam se najbolje proveo s 2042 i rekao sam si da ću bit oprezniji u budućnosti ali sad se smijem samom sebi jer ako ovako nastave ovo će biti day one buy.

Kao "designated medic" u grupi kad igramo Battlefield gledam ovo i ne mogu vjerovat kakav bi ovo QOL update bio!

Giphy - plankton GIF

ZigguratVertigo ali čini se da su medica prebacili na supporta, pa nisam siguran što mislit o tome. Meni osobno support i medic u jednom djeluje poput sna, ali opet

Ono, kao budi oprezan, ne hajpaj se, a ja bi bez pardona dao i 30 eura da sad igram tu jednu mapu u polomljenoj alphi. Toliko o svemu Ha-Ha-Ha

14 dana kasnije

Nova mapa u playtestu, još jedna urbana

6 dana kasnije
      20 dana kasnije
      9 dana kasnije

Dobro izgleda za sada ali grantiram da će sjebat TTK i hit detection nakon 4 patcha po izlasku.

Jebate led kad puškom gađam u BF V glavu i lik ne krepa. Headshot sa duge cijevi mora biti insta kill. Sviđalo se to mulcima i noobovima ili ne.

Kao u Hell Let Loose.

Neka idu na arkadni stil, brzo ko COD jer realnost ni ne tražimo u igri.

Više zaklona i pucanje iz zaklona koji se može razoriti, vučenje ranjenika kao novost u takvom FPS-u.

Zvuk me ne impresionira nešto al tu su uvijek kaskali sa puškama. Ostatak je solidan.

Fenix Viper i ja smo se onda natjecali tko će skupiti više dog tagova.

Ne sjećam se tko je na kraju imao više ali znam da sam ih skupio preko 5000.

U ono vrijeme animacija s nožem je bila predobra i bio je gušt nekoga zak**ti.

pravednik Toga se bojim. Visok TTK ne podnosim. Ubili su mi BF5 s tim.