escoban ma to mi daaaaj, bit ce ovo hit!
Battlefield 2025
Još 5 minuta. Jebeno izgleda i još bolje zvuči
Totalno BF3 vibe
Ovo je tek alpha ljudi moji
A vidite ovu ljepotu
Eto jos jedna igra za novu grafu
Samo da ne useru
Nemojte zasrati
Imate priliku zivota
Izgleda to ok, no ako nema ninja kornjača koje uklizavaju, nije to to.
Deadwalker ninja Kornjače su legende, nije to Tactical shooter bez njih
Svakim novim leakom prelazim sa "cautiously optimistic" u samo "optimistic"
Nisam se najbolje proveo s 2042 i rekao sam si da ću bit oprezniji u budućnosti ali sad se smijem samom sebi jer ako ovako nastave ovo će biti day one buy.
Kao "designated medic" u grupi kad igramo Battlefield gledam ovo i ne mogu vjerovat kakav bi ovo QOL update bio!
ZigguratVertigo ali čini se da su medica prebacili na supporta, pa nisam siguran što mislit o tome. Meni osobno support i medic u jednom djeluje poput sna, ali opet
Ono, kao budi oprezan, ne hajpaj se, a ja bi bez pardona dao i 30 eura da sad igram tu jednu mapu u polomljenoj alphi. Toliko o svemu
Nova mapa u playtestu, još jedna urbana
- Uređivano
Stara takedown animacija
escoban i dogtagovi. Kad se sjetim onog straha, svi mogu, samo da mi ih @StarFox_N i @viper89 ne uzmu
Dobro izgleda za sada ali grantiram da će sjebat TTK i hit detection nakon 4 patcha po izlasku.
Jebate led kad puškom gađam u BF V glavu i lik ne krepa. Headshot sa duge cijevi mora biti insta kill. Sviđalo se to mulcima i noobovima ili ne.
Kao u Hell Let Loose.
Neka idu na arkadni stil, brzo ko COD jer realnost ni ne tražimo u igri.
Više zaklona i pucanje iz zaklona koji se može razoriti, vučenje ranjenika kao novost u takvom FPS-u.
Zvuk me ne impresionira nešto al tu su uvijek kaskali sa puškama. Ostatak je solidan.
- Uređivano