Beta je prilično krševita. U main menu su ikone modova, ali nema labela, pa nemam pojma što moram stisnut. Što god da stisnem, vodi me na Breaktrough i to na istu mapu, mislim da je Cairo
Nekako je sve krenulo predobro, redali su se killovi, pa je i oduševljenje bilo bolje, da bih shvatio da su 90% igrača AI botovi. Dobri su kao suigrači jer healaju i bacaju support, ali kao protivnici su teški užas, tako da sam brzo izgubio volju.
Pucanje je lijepo, mesnato, ali je kretanje nekako sporije, više mi naginje na Modern Warfare 2 nego na BF. Ne znam što bih rekao, a nekako mi je pritom i mapa codovska i sama prezentacija na istoj, stvarno se osjećam kao da COD igram.
Dakle dobro, ali nadam se da će me taj COD osjećaj napustit kad bude Conquest s vozilima i bez botova. Tako da više neću ni pokušati igrat dok ne poprave.
Ono što je dobro što kod killa točno možeš vidjet od koga si koliku štetu primio, što će riješit barem dio frustracija. Isto mi se sviđa što se squad assistovi broje kao killovi (ne sjećam se je li bilo tako u BF5). Također suspression vatra ima više smisla kad se ovi u zaklonu više ne mogu healat, što sam osjetio, pa će LMG bit korisniji, a volim igrat s LMG