I hvala ti što nas sve smatraš svinjama, samo potvrđuješ ono sa slike koju se Seph stavio.
Ne smatram vas sve svinjama. Dobar dio ljudi s ovog foruma znam uživo već puno godina, i poštujem posao koji rade Maksimilijan, Aleksandar i ekipa u organizaciji ovog sajta i ne bih ga posjećivala niti pisala za njega, a u konačnici, ni kritizirala ga, da ne želim sve najbolje njihovom projektu.
I mutno se sjećam da imaš kosu obojanu žarkom bojom, to je isto jedan od pokazatelja žestokog feminizma.
Ne znam baš za kosu i feminizam, ali znam da je uzimanje jedne društvene rasprave i svođenje te rasprave na osobni napad na jednu osobu jedan od pokazatelja žestokog primitivizma.
Ajmo sad razapeti autora teksta jer si se našla uvrijeđenom. Srećom pa je tvoje mišljenje daleko bitnije - ipak te, kao što sama kažeš, plaćaju za tvoj posao.
Da sam htjela pričati o tekstu, pričala bih. Vrlo jednostavno. Nisam nigdje spomenula autora. Nije me uvrijedio, štoviše nakon prvog čitanja me inspirirao da poželim napisati kolumnu u odgovor - ali to se raspalo čim sam vidjela koji su komentari i publika. Hvala ti što si mi pomogao da dokažem svoju poantu: nemoguće je da izrazim čak i -potencijalno- negodovanje na tekst, odmah kreću provokacije. (Ne, ne umišljam si da je cijeli svijet kontra mene, žrtvom me ne možete napravit ni da hoćete, ali dovoljno je da vidim da svaki drugi komentar baca hejt na 'aktivistice' i 'sjw's da znam da ovo nije mjesto da se izražavam bez da me se odmah etiketira. Neću tražit svađu di sam nadbrojana.)
Nemam više što za reći i neću više komentirati, doista nisam plaćena da se svađam u komentarima niti mi je stalo uvjeravati vas u bilo kakvo svoje mišljenje. Zbilja mi je žao što je ovako i što nismo mogli pričati o temi do koje mi je stalo - igrama - bez da se srozavamo na ovakvu svadljivu razinu. No hard feelings s moje strane i molim vas da ne napuhujemo sad ovo izvan proporcije jer svi imamo pametnijih načina za trošenje energije od uzrujavanja.