Aj Sv File najavi AgeofEmpires vise
Nekoć sinonim za Xbox platformu, Forza Horizon 5 ovog proljeća stiže na PS5
Bit će čudno igrat Forzu na PS. Volia bi da i Rare Replay dođe uz ove glavne ekskluzive.
Ne valja mi Horizon, odigrao par sati i sve onako sareno, djetinjasto, bez ikakvog osjecaja napretka, arkadno. Nakon tih par sati samo valjda sam vec imao 50 auta, glupo da gluplje ne moze bit. Nekom se svidja sigurno pa eto…
Pa da, ako si tražio simulaciju u kojoj trebaš satima grindati da bi uopće došao do boljeg auta, definitivno nije taj tip igre.
biver Ne valja mi Horizon, odigrao par sati i sve onako sareno, djetinjasto, bez ikakvog osjecaja napretka, arkadno. Nakon tih par sati samo valjda sam vec imao 50 auta, glupo da gluplje ne moze bit. Nekom se svidja sigurno pa eto…
Tocno to! Igra na "papiru" djeluje odlicno i zanimljivo a zapravo je pravi kupus i konstantno bombardiranje necim novim bez ikakvog osjecaja napretka i cilja. Steta jer mi se osnova svidja.
montoya Sad se pitam kaj će mi XSX kad su se primili takve politike…
Ako ga nemaš niti ti ne treba, ako ga imaš ili ga želiš kupiti Game Pass ti je u biti najveći plus u svemu tome čisto zbog ušteđenih novaca.
Što se Forze tiče, slažem se. Jednostavno nema neke inventive za grind osim bezumne zabave gdje igra sjaji.
- Uređivano
- Uređivano
Genesis Jel fh dosadan kao motorfest?
doctorfreak nisam igrao motorfest,niti sam vidio gameplay te igre
doctorfreak jeste, nemoj igrati.
A imas svega ogromana igra.
Ali meni je problem sto kad san nabavio box igra san FH4 i onda je ovo ubrzo doslo i dosta je slicno pa mi se nije dalo vise igrati.
Tko god voli arkadne utrke nema bolje od ovog