It Takes Two zahtijeva već neku razinu gaming pedigrea i svi pokušaji s djecom, ženama koje su 2 put uhvatile gamepad u ruke su recept za užasno iskustvo.

S tim rečenim, meni je It Takes Two jedna od boljih igara prošle generacije a i ove ako spada u tu kategoriju. Toliko svježine i ideja guraju od početka do kraja. Nikad se ne zadrže na necem predugo i svaka gameplay sekcija je stegnuta do kraja. Fascinantno mi je da toliko različitih gameplay elemenata funkcioniraju toliko dobro bez da je išta gimmick.

Ovo jednako toliko obećaje. Vidio sam dovoljno, a svo daljene gledanje je samo spoilanje lokacija i gameplay sekcija. Day one.

member recept za užasno iskustvo.

A eto zena obozava gledati igre koje prelazim, a nikad joystick nije uzela u ruke.

Trebalo joj je bukvalno 30ak minuta da se uhoda i stekne feeling za tehnikom.

Bilo je par puta zatuckivanja kad bi dobili novi gadget, ali je iskustvo bilo odlično.

Savršeno odrađena igra. U većini slucajeva pacing je izvrstan, i bez stresa ti daje vremena da se koncentriraš i isplaniraš sljedeći korak.

Split Fiction je kako vidim već malo hardcore, i neće biti lagan za početnike.

• Uređivano

Svaka joj čast, ali ipak mislim da nije toliko user friendly kao gore navedene igre. Osim što te igre imaju puno jednostavnije kontrole imaju i fiksnu kameru.

Ovdje se već traži dobro poznavanje kontrola gamepada ( da osoba tokom sesije ne gleda 10 puta gdje je X na gamepadu ) , kontroliranje igrača i kamere u isto vrijeme, "kompleksnije" kontrole, osjećaj kordinacije, općenito sve stvari koje su nama starim prdonjama za dobar dan.

Mi nismo baš za usporedit jer je moja žena gejmer i prolazi i From Software igre bez problema tako da nam ovo nije bio problem što se tiče težine, samo bi se nadovezao na spomenutu svađu. Bilo je i toga, ali ni blizu kao kod Overcooked 😀

It Takes Two i Way Out su nam bili top, ovo je Day 1 i bukirano sljedećih par dana za mir bez rodbine i gostiju.

mjesec kasnije
    • prayer

•  
      •  
      •  
    • Uređivano

Uzeo frendu i sebi po jednu kopiju, bit će jebeno ako bude iti malo dobra kao It Takes Two!

DarkPunisher

Ma znam, ali on je meni prije poklonio It Takes Two i sada vraćam uslugu, plus svoju kopiju može podijeliti i igrati s nekim drugim isto bez da o meni ovisi 😎

Danas bi trebale izać recenzije, odnosno prestaje review embargo.

Očekujem takve desetke da će se sve prašit.

Igra je plaćena, čekam taj četvrtak ko lud.

escoban To i ja vec gledam danima, ekipa ne zeli lovu jbt Ha-Ha-Ha

Slušaj Tuhya, dobro ti bude 😎😍😍

Ja neznan zašto se Tuhy raduje ima mene za prijatelja a ja ovo sigurno necu uzeti nakon prvog proliva koji se niti dici nije svidio.

Vjerovatno ce doma starce natirati da igraju sa njim

dayone uzimam, pravo mi n cudno da EA dopusta free copy za frenda super stvar!

• Uređivano

Miro ja ovo sigurno necu uzeti

Niti bih te zvao igrat sa mnom, bogati 😄. Prije bih si nekog Xdečkića zvao u party nego tebe.