DEVELOPER: Hazelight Studios
IZDAVAČ: EA
DATUM: 06.03.2025
PLATFORME: PlayStation 5, Xbox Series X i Series S, Microsoft Windows
TRAILER:
Nova coop multyplayer only igra od kreatora It Takes Two.
DEVELOPER: Hazelight Studios
IZDAVAČ: EA
DATUM: 06.03.2025
PLATFORME: PlayStation 5, Xbox Series X i Series S, Microsoft Windows
TRAILER:
Nova coop multyplayer only igra od kreatora It Takes Two.
Vidim da nema teme.
Nedopustivo.
Izašal je novi trailer i ovo će bit čista genijalnost.
It Takes Two je bio predobar, al mislim da će ga ovo sabit.
Day 1, rado i i day -12 da stignem day 1 bit vani.
Još jedna igra za posvađat se sa ženom hehe
Raziel Igrao sam It Takes Two sa djecom. Uzas, smor, napor, tlacenje, mukotrpno naprezanje, ljutnja, nemoc, katasrofa. Zavrsili smo igru ali ostao gorak okus.
A Way Out, Brothers i Unravel su puno ljepsa iskustva.
Nije li ta It Takes Two malo preteška igra za djecu?
Brijac teska je bila i meni ali mlađem sinu se jako svidila (i dan danas pita kad ce biti nastavak) pa je stariji sin upadao kad zagusti. Problem je sto se meni vise nije igrala nakon prve trecine.
It Takes Two zahtijeva već neku razinu gaming pedigrea i svi pokušaji s djecom, ženama koje su 2 put uhvatile gamepad u ruke su recept za užasno iskustvo.
S tim rečenim, meni je It Takes Two jedna od boljih igara prošle generacije a i ove ako spada u tu kategoriju. Toliko svježine i ideja guraju od početka do kraja. Nikad se ne zadrže na necem predugo i svaka gameplay sekcija je stegnuta do kraja. Fascinantno mi je da toliko različitih gameplay elemenata funkcioniraju toliko dobro bez da je išta gimmick.
Ovo jednako toliko obećaje. Vidio sam dovoljno, a svo daljene gledanje je samo spoilanje lokacija i gameplay sekcija. Day one.
member recept za užasno iskustvo.
A eto zena obozava gledati igre koje prelazim, a nikad joystick nije uzela u ruke.
Trebalo joj je bukvalno 30ak minuta da se uhoda i stekne feeling za tehnikom.
Bilo je par puta zatuckivanja kad bi dobili novi gadget, ali je iskustvo bilo odlično.
Savršeno odrađena igra. U većini slucajeva pacing je izvrstan, i bez stresa ti daje vremena da se koncentriraš i isplaniraš sljedeći korak.
Split Fiction je kako vidim već malo hardcore, i neće biti lagan za početnike.
Svaka joj čast, ali ipak mislim da nije toliko user friendly kao gore navedene igre. Osim što te igre imaju puno jednostavnije kontrole imaju i fiksnu kameru.
Ovdje se već traži dobro poznavanje kontrola gamepada ( da osoba tokom sesije ne gleda 10 puta gdje je X na gamepadu ) , kontroliranje igrača i kamere u isto vrijeme, "kompleksnije" kontrole, osjećaj kordinacije, općenito sve stvari koje su nama starim prdonjama za dobar dan.
Mi nismo baš za usporedit jer je moja žena gejmer i prolazi i From Software igre bez problema tako da nam ovo nije bio problem što se tiče težine, samo bi se nadovezao na spomenutu svađu. Bilo je i toga, ali ni blizu kao kod Overcooked
It Takes Two i Way Out su nam bili top, ovo je Day 1 i bukirano sljedećih par dana za mir bez rodbine i gostiju.
prayer jeboga ti pa imas friend pass, kupio si kopiju viska
Ma znam, ali on je meni prije poklonio It Takes Two i sada vraćam uslugu, plus svoju kopiju može podijeliti i igrati s nekim drugim isto bez da o meni ovisi
Danas bi trebale izać recenzije, odnosno prestaje review embargo.
Očekujem takve desetke da će se sve prašit.
Igra je plaćena, čekam taj četvrtak ko lud.
Sta je sa PS storeom nemoze se preorderat igra?!
escoban To i ja vec gledam danima, ekipa ne zeli lovu jbt