Naravno da nije nigdje potvrđeno ništa, ali iz nekoliko izvora su se pojavile informacije da se novi God of War seli u Egipat, odnosno njihovu mitologiju što itekako ima smisla. Navodno je počeo casting za glumce i radi se punom parom.
God of War: Egypt (working title)
Ovaj Kratos nije normalan. Što će sad pobiti i jadne egipatske bogove? Amon Ra, čuvaj se!
Omg pa šta ovo postaje novi AC.. koliko god volim Kratosa volio bih da ga puste na miru i okrenu se novom IP-u.
- Uređivano
fensisuperstar i boy
On može slobodno u brdima ostati. Krv mi je popio u Ragnaroku.
prayer On može slobodno u brdima ostati.
Brijac Kratosa su mi pretvorili u nekog emotivca što mi nikako nije sjelo
brate čoek je pod stresom zadnjih 1000 godina
Zadnjim dvjema igrama se ne može prigovoriti ništ previše osim malog smora i zbrzanog finalnog dijela dvojke.
Napravili su dvije odlične igre, nema nikakvog zamora s obzirom da izlaze u razmaku od par godina i ja istog trena potpisujem sljedeće 2-3 igre u egipatskoj mitologiji.
Ima jebenog potencijala i odličnih likova / mogućih bossova.
Kad bi se ispostavilo da je istina, bilo bi fenomenalno.
Tuhy To i je problem sta su zadnji dio zbrzali, po meni je in game Ragnarock treba biti posebna igra. A ne sve se zakuhava i onda nakon Heimdala se odjednom sve expresno zavrsi.
A i twist sa Odinom/Tyr-om je totalno neiskoristen, imas pocetni wow momenat a iza od toga se nista nije razvilo.
Ugl. GOW18 mi je puno drazi od R
Mislim da se razumijemo, odigrat će se, ali gledat ću na te nastavke kao na cijeđenje serijala.
Zadnje dvije igre su mi bile super ali draži mi je Kratos iz prve trilogije i ostalih spin offova.
Ful mi je žao što Nordijski dio nije bio kao trilogija. Ubrazan je bio Ragnarok.
Vi što spominjete da vam nikako ne leži ovaj "soft" Kratos. Meni je top (iako mi je draži luđi kao što sam rekao) jer scene di je miran pa poludi baš su epske. Svi koji ste igrali znate na što mislim. Ili kraj iz 2018 kad Kratos spominje sinu Zeusa isto trnci. I općenito ti razgovori i priče oz prošlosti baš podižu armosferu.
Inače mi je uvijek Egipat bio najdraži dok nije izašao God of War 2005.
Sigurno ću igrati ovo ako se pokaže točnim ali iskreno više bi volio novi IP.
- Uređivano
resident_evil Scena sa Athenom kad uzme blades of chaos jebeni peak!!!
A i sama najava na E3 kad su jos bili dani da nije sve leakano prije relesa
Naprave jebenog, karakterno mocnog lika koji se ponasa ko covjek(iako to nije) i nije dobro, kolko god obozavam stare igre, Kratos se samo deracil i rokal i sad mu daju dubinu, razviju ga ko rijetko kojeg lika u videoigrama i opet nije dobro.
Da sam ja dev videoigara, napisal bi twitt di bi svima jebal mater i odustal od razvoja igara zauvijek.
Dobar je meni novi Kratos. Karakter ima dubinu. Jedino što nikad nisam zavolio u zadnja 2 nastavka je kamera, koja je preblizu. Nek nam daju bar opciju namještanja fov ili da bar mogu odzumirati. Ovako imam nekad osjećaj ko da upravljam Laru Croft iz doba ps1.
milicevic87 Jedino što nikad nisam zavolio u zadnja 2 nastavka je kamera, koja je preblizu.
Mislim da je to namjerno kod tih third person igara da im se ne vide stopala jer ta kretnja nogu realno izgleda kao kurac i jako je teško napraviti da liči na nešto.
milicevic87 Jedino što nikad nisam zavolio u zadnja 2 nastavka je kamera, koja je preblizu
Istina, kamera mu se primakla kao da nosi pumparicu