Evo mene nakon odradene nocne smjene na Ninji Gaidenu 4 🙂.
Prvi dojmovi: Zadovoljan dosta. Odlican combat, dosao sam sa trojke i kad sam pokrenuo cetvorku cinilo mi se malo clunky, bilo mi se tesko priviknut prvih pola sata, ali kad je sjelo, gust samo takav. Poteza ima masu kad se otkljuca, postoji dosta noviteta (necu spoilat) kojih nije bilo u prijasnjim NG igrama, a mogu vrlo dobro posluzit kad ih se iskoristi u odredeno vrijeme i na odredeni nacin. Dosao sam do chaptera 3 i moj savjet je da njusite svaki kutak mape jer se mogu neke stvari pronac koje mogu potencijalno olaksat playthrough i ima dosta side puteva. Kad kliknete R3 da vam pokaze pravi put, a vidite da ima neki potencijalni drugi, idite prvo na taj drugi. Prica zasad drzi iako ne ocekujem od price u ovakvom tipu igara puno.
Zasad sam preskocio samo jednu misiju u prva dva chaptera koju nisam mogao nac, cini mi se milosrdnija po dosta pitanja od prva tri dijela, doduse igram na normal pa neznam sta me ceka na visim tezinama. Purgatory Trials su slicna shema ala Tests of Valor u NG3 ako se sjecate, ali po meni lakse nego u NG3. NG3 sam takoder poceo na Normal igrat i gazili su me ti testovi i pisao sam krv dok jos nisam bio upgraedan, ovamo takoder nisam upgradean, ali mi se puno vise doable cini i opcenito mi se cini laksa igra nego trojka. Prerano govorim, ali to su mi prvi dojmovi.
I dobio sam trofej za prec cijeli chapter bez da umres, bilo mi je cudno kad je iskocio obzirom da sam padao van mape masu puta, ali izgleda falling nije isto sta i dying. Sad spavanje pa sutra nastavak.