- Uređivano
DEVELOPER: Co-developed by Team Ninja and PlatinumGames
IZDAVAČ: KOEI
DATUM: Jesen 2025
PLATFORME: XBox, PS5, PC
TRAILER:
Novi Ninjaaaaa ljudiiiiiiii
DEVELOPER: Co-developed by Team Ninja and PlatinumGames
IZDAVAČ: KOEI
DATUM: Jesen 2025
PLATFORME: XBox, PS5, PC
TRAILER:
Novi Ninjaaaaa ljudiiiiiiii
Ukratko (da ne googlam); koja ekipa radi na igri? Ona koja je zaslužna za onaj odron od trice, novi momci i zenke, ili stara ekipa vrijedna @fensisuperstar -ovih 12mm?
foggy Platinum Games uz pomoc Team Ninje (og kreatori)
A kremu serijala radila je team ninja, odjel koji sad pomaze ili?
Platinumci dugo nisu izbacili neki hit, nadam se da s ovim krece i njihova krema. Volim kremu
foggy Tako je, i ja sam malo skeptican jer su iz platinuma izasli jako bitni ljudi ali drzimo fige da dobijemo robu kakvu zasluzujemo
DarkPunisher slazem se. Volimo robu i volimo kremu.
Auuuuuuu! Potpuno neočekivano.
Veselim se jako, ali sam oprezan glede Platinuma baš zbog ovoga što kaže kolega @DarkPunisher
Na prvu izgleda dosta dobro.
Ljudi moji za GamePlay su uvijek zaduzni mnogi ljudi u studiju i to ce valjati i Platinum je tu trenutno sami vrh. Retardirano Kamiyno pisanje nece realno nikom faliti jer to je jedino što je i radio na zadnjih par projekata.
Za Nier Automatu je radio gameplay PlatinumGames, a sve ostalo Yoko Taro i njegov tim i kako je to ispalo?
Jeste vi svjesni da ce jednom početi i umirati ti matorci? Smatrate da ce tada prestati gaming?
Ček sada malo… Nisam skužio na prvu jer me lupio hype… Dobivamo Ninja Gaiden 4 i remake dvojke?!
Ali već su dali remastere trilogije. Ovo je sad samo remaster remastera, ali samo za dvojku, koja je i ponajbolja?
Uglavnom, yay!
fensisuperstar Nadimak ti nije Faggy već Foggy :-D
Vidiš kako ti trenutak nepažnje može obilježit život. Napraviš mali typo i onda 20 godina neuspješno pokušavaš izać iz ormara.
Oba trailera izlgedaju brutalno. Mislim da ću uskoro morat uzet tu remaster kolekciju da vidim da li su igre stvarno tako dobre, a i da usput posluži kao priprema za četvorku.