• Uređivano

DEVELOPER: Co-developed by Team Ninja and PlatinumGames
IZDAVAČ: KOEI
DATUM: Jesen 2025
PLATFORME: XBox, PS5, PC

TRAILER:

Novi Ninjaaaaa ljudiiiiiiii ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• FFA +1

foggy Ukratko (da ne googlam); koja ekipa radi na igri?

PlatinumGames

foggy Platinum Games uz pomoc Team Ninje (og kreatori)

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

DarkPunisher &

@Torgue

A kremu serijala radila je team ninja, odjel koji sad pomaze ili?

Platinumci dugo nisu izbacili neki hit, nadam se da s ovim krece i njihova krema. Volim kremu

foggy Tako je, i ja sam malo skeptican jer su iz platinuma izasli jako bitni ljudi ali drzimo fige da dobijemo robu kakvu zasluzujemo 😃

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

DarkPunisher slazem se. Volimo robu i volimo kremu.

Auuuuuuu! Potpuno neočekivano.

Veselim se jako, ali sam oprezan glede Platinuma baš zbog ovoga što kaže kolega @DarkPunisher

Na prvu izgleda dosta dobro.

Ljudi moji za GamePlay su uvijek zaduzni mnogi ljudi u studiju i to ce valjati i Platinum je tu trenutno sami vrh. Retardirano Kamiyno pisanje nece realno nikom faliti jer to je jedino što je i radio na zadnjih par projekata.

Za Nier Automatu je radio gameplay PlatinumGames, a sve ostalo Yoko Taro i njegov tim i kako je to ispalo?

Jeste vi svjesni da ce jednom početi i umirati ti matorci? Smatrate da ce tada prestati gaming?

Solid_Snake

Ček sada malo… Nisam skužio na prvu jer me lupio hype… Dobivamo Ninja Gaiden 4 i remake dvojke?!

foggy A kremu serijala radila je team ninja, odjel koji sad pomaze ili?

Team Ninja je radila na svim reboot igrama ali ne znam koji studio je ovdje pomoćni.

kabegami Dobivamo Ninja Gaiden 4 i remake dvojke?!

Ne dobivamo neg smo ga dobili danas!

kabegami Ček sada malo… Nisam skužio na prvu jer me lupio hype… Dobivamo Ninja Gaiden 4 i remake dvojke?!

Remaster više u U5, dostupan već danas.

A IV dolazi na jesen ove godine.

Ali već su dali remastere trilogije. Ovo je sad samo remaster remastera, ali samo za dvojku, koja je i ponajbolja?😃

Uglavnom, yay!

• sanzo

•  
                •  
              • Uređivano

fensisuperstar Nadimak ti nije Faggy već Foggy :-D

Vidiš kako ti trenutak nepažnje može obilježit život. Napraviš mali typo i onda 20 godina neuspješno pokušavaš izać iz ormara.

Oba trailera izlgedaju brutalno. Mislim da ću uskoro morat uzet tu remaster kolekciju da vidim da li su igre stvarno tako dobre, a i da usput posluži kao priprema za četvorku.

Nagrade

renda Konačno prava verzija,a ne ona Sigma 2 .