prayer Radujem se tvojoj punoj recenziji pa ću nakon toga vidjeti hoću li ovo uzeti ili čekati debeli popust
Dosad nije bilo apsolutno nijednog pretjeranog ili fan komentara o igri, nesuvislih komentara ili neargumentiranog hvaljenja nečeg što ne treba hvalit. Apsolutno svi smo naveli iste mane, nismo neargumentiramo i fanboyevski graknuli na Snakedocove komentare, ovaj topic je stvarno ok što se tiče realnih komentara o igri.
Daleko bih prije nazval Foggyeve komentare pretjeranim, jer kamera nije ni blizu tako loša kao što spominje (ni blizu savršena, ali s obzirom na brzinu igre, sasvim u redu), a i definitivno se ne slažem da je pretjerani kaos na ekranu, osim u (kasnijim) Purgatory Trialsima. Leteći neprijatelji su iritantni, ali daju se riješit, i stvarno (bez ikakve namjere podcjenjivanja il slično) mi nije jasan komentar o njegovoj zbunjenosti kud kako i zašto. Ok, prva 2 nivoa tek, pohvatat će puno toga kroz naredno igranje.
Borba se hvali s razlogom, i ja, premda nisam ni blizu svladal igru kak treba, odgovorno tvrdim da je ovo top 3 u žanru i jedini koji će ga skinut sljedeće godine je Phantom Blade Zero. Uvjeren sam da sa tom igrom dobivamo nešto što jako dugo ne bude nadmašeno.
Ono di im s guštom jebem mater je Story sa Ryuom. Isti leveli, brutalno skraćeni, isti bossovi (osim jednog dodatnog), samo jedno oružje i to ono koje je i u proteklim igrama jedno od bazičnijih/dosadnih. Preloše, očekival sam ipak više vremena sa njim.
Jest da ima dobar repertoar poteza, ali ne pada mi na pamet proć Story sa njim, dok god ne izađe DLC sa Falcon Talonsima. Mogućnosti i varijacije naspram Yakuma su ipak ograničene i ne pada mi na pamet spamat Ninpo da bih na taj način rješaval zajebanije dijelove.
Jebite se sa tom odlukom.