bosscorelli poduzetnik je nakraju dana poduzetnik, nije bitno jel ima 10 zaposlenih ili 10000, treba te ljude nekako isplatit i pobrinuti se da tvrtka opstane.

Ono sto bi vlada trebala napravit je u potpunosti promjenit pristup prema malim proizvodjacima i poljoprivrednicima, trebamo podupirat nase proizvode i stavljati to na police,a smanjit uvoz iz grcke,spanjolske itd, smanjiti pdv na svu hranu na god dana da se vidi kako ce se odrazit na ekonomiju.

Za rukometase se bez problema putuje iz cijele hrvatske samo da se dodje na trg u ZG, al ce opet ti isti onda kukati online kak je sve skupo….

Genesis Ono sto bi vlada trebala napravit je u potpunosti promjenit pristup prema malim proizvodjacima i poljoprivrednicima, trebamo podupirat nase proizvode i stavljati to na police,a smanjit uvoz iz grcke,spanjolske itd, smanjiti pdv na svu hranu na god dana da se vidi kako ce se odrazit na ekonomiju.

Potpisujem. Di je ona mantra nestala kupujmo hrvatsko dok sa druge strane su povisivali proizvode pa je onda uvoz sranja iz EU-a kao jeftiniji izbor. Naprimjer čokolada iz Lidla u HR nije iste kvalitete kao ona u Švabiji ili Austriji. To vrijedi za sve artikle. Do nas dolazi trećerazredna roba koju naši dobavljači kupuju.

Zato imamo po novinama čest slučaj članaka "ne kupujte ovaj proizvod" i to baš u Lidlu jer pronađen neki kurac u njem koji bi eventualno bio opasan po zdravlje.

Sa ulaskom u EU nam je došlo olakšanje u trgovanju ali i ono kaj gospoda sa zapada ne bi ni kak se veli ni pomirišala ali ne, uvalit ćemo mi to našim ljudima i još ćemo i dobit nešto novčeka. Super posel. Tak je u svim bivšim Republikama Juge. Uvaža se sranje za svoje ljude.

Sustavno uništavanje naše ekonomije, gospodarstva pa i zdravlja.

Genesis Cim cujem smanjivanje PDV-a znam samo da ce si tu razliku pospremiti u dzep. Sto puta videno sa kaficima i ducanima. Slazem se sa docecima, 100 tisuca ljudi na docecima sportasima al kad je trebalo jebenog turudica rusit bome nas nije bilo previse.

@TITANXIS To sto je nesto domace ili proizvedeno u Hrvatskoj ne znaci da je kvalitetnije od uvoznog. Ja sam Kraš kompletno otpisao kad ih je preuzeo Pivac. Ali radi pada kvalitete. Meni je bitno da ono sto jedem je kvalitetno i fino. Ako su podjednaki proizvodi uzet cu hrvatsko, ako je hrvatski losiji uzet cu strano naravno.

bosscorelli Genesis Cim cujem smanjivanje PDV-a znam samo da ce si tu razliku pospremiti u dzep. Sto puta videno sa kaficima i ducanima.

Proliv dobijen kad cujen da trazu smanjivanje.

Pa bilo je nesto ne sican se i cijene su isle doli ravno 0e

Oni bi da se smanji a cijene da ostanu iste onda je to top jer mogu jos vise pljackati

Miro gle, nekako se mora rijesit, smanjivanje i zamrznuti pdv na odredjeno vrijeme, slati inspekcije oko cijena itd…Glavni problem je kod tih velikih igraca tipa Konzum, on kao poslodavac drzi u ruci Vladu jer recimo Vlada njemu hoce opalit drasticnu kaznu, a Konzum mafija kaze,moze, sutradan stecaj i 10k ljudi bez posla, i sad tako na par firmi i u k si, zbog toga se treba sjesti za stol i dobro proucit strategiju. Stalno spominjemo famoznu Njemacki, Austriju, eto mogu i ja Irsku spomenti, ako kod njih funkcionira, pa jebemu zivot napravi c/p uradak, ima tu stvari za pisat, al ne pise mi se esej oko toga.

Sto se ekipa nije preusmjerila nakon okupljanja za rukometase prema saboru i tamo protestirali dalje, al slikanje i snimanje se obavilo za lajkove po fejsu i vracaju se kuci da se svadjaju online te da kukaju kak je tezak zivot….

Here we go again u petak.

• Uređivano

Ispadne 4 i nešt sitno eura jeftinije u Sancti.

Kakvi su ovo neutemeljeni napadi 🤔😃😃

Bojkot naravno.

Nek se naviknu, možda im se okrene politika…

klinjo posto vidim u SD ima kod, ispadne jeftinije al eto ocito ne znaju ljudi citati

Tuhy Fali mi ona stara sancta…često nekakvi popusti na igre i razni kodovi.

Fakat sam se znao nakupovat toga…

Ovo danas je sprdnja…10 godina stare igre i dalje po 20 eura 😃

• renda

•  
              •  
              •  
              •  

klinjo od kud je ta slika? Da vidim odgovore na post tog retardinja!

Genesis sve to štima da ima popust. Al je glupo da na taj način davaju cijenu jer ispada da su uber skuplji. To im nije prvi put. Prije sedam godina kupoval combo perilica/sušilica rublja. U Sancti 6000kn, reko, uzimam od njih. Al, prije toga otišel u Frigo, da bi me kod njih ispala 5100kn, bez ikakve akcije. Te iste godina Sancta digla cijenu perilice za Black Friday sa 6000kn na 6200kn, da bi za popust bila 5800kn. Znam, svi to rade, al danas se opet poklopilo s njima.

• Fenix

•  
                •  

Fenix je promijenio naslov Bojkot trgovina.

Kaj sutra opet, pa kaj bu tak sad svaki petak? Jebote sad me sram već ić petkom u dućan jer kao kontra sam bojkota. Ma ko ga jebe. Sutra mi treba za vikend nekaj od hrane pa bum možda otišel. Nebum puno kupoval.

Traže da bojkotiramo Lidl a u njega rijetko idem, nekad usput a cocacolu e pa nju ne pijem više godina jer ju je zamjenila Cockta koja mi je sto put bolja i ukusnija a to je kakti naša cuga.

Podržavam našu proizvodnju i proizvode iako i nije nekaj baš ful kvalitetno ali je naš proizvod i to kupujem.

Po meni bi sve trgovine i one sa tehnikom zbilja bile na prosjačkom štapu jer kupujem malo toga, ono najnužnije i jednom tjedno za špeceraj tak da me taj novonastali trend bojkota ne dotikavle.

TITANXIS svaki cetvrtak ista prica s tobom Titane moj😆

U Zaboku su jedan pored drugog Lidl, Kaufland i Plodine. Uvijek parkiram kod Kauflanda da se usput prošećem čim više do teretane.

Prvi put otkad je otvoren prije nekih 2 godine, nisam uspjel nać parking kod Kauflanda nakon 3 kruženja. Kod Lidla sam vidjel da je uopće badava pokušavat, uspjel sam se uguzit nekud skroz u kut kod Plodina.

Kakvi mrtvi bojkoti jedan dan u tjednu, kakvo divljanje cijena, boli nas Hrvate ona stvar kad drugi dan ljudi navale u dućane ko da je korona Vol. 2. Bile su plaće, treba ić u opskrbu.

🤨

• renda

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                  • Uređivano

Tuhy narod za otpis, jebiga, tuzna realnost.

I ne mazi nam oci s teretanom.