• montoya

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

Bojkot i danas!

Nejdem si ni po lijek kojeg više nemam jer se doplaćuje 5.5€.

Jednostavno bum doma.

• Heat

•  
    •  

Miro Da si PC gejmer, sad si mogao igrati milijardu igara sa Steama na Steam Decku.

Heat Miro Da si PC gejmer

Ma ja san gej i bez pca

Odeš u trgovinu staviš u vrečicu sve kaj ti treba i odeš do izlaza a na izlazu čuvar:

-ej gospon niste platili to što ste stavili u vrečicu.

a gospon kaj ne znate da je danas petak i bojkot da niš ne kupujemo?

-imate prav, sretno i vidimo se sljedeći petak!

Daj ca ceneje, daj ca das. Opet u Trst kao nekada…

Genesis

🙁

Ja sam špajz pijanac i preporučio bih svima.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Koji smi mi sugav narod, zasluzujemo sve kaj nam se dogadja.

ThomasAAnderson Tommy, Studenac i Boso uvjerljivo najveca zgadija u drzavi

StarFox_N Ja vise nejdem u kafice gdje je kava vise od 2 eura. Doci cu jednom i vise nikad.

Fenix Da, pogotovo jer po zakonu prehrambene proizvode ni ne smiju maknuti

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

StarFox_N Pa bas. Koga tocno bojkotiramo ak ne idemo u kafice? Kafice da spuste cijene kave pa da i dalje ne idem u kafice, samo za manje para? I kad odem, pijem karlovacko. Radim bojkot i kafica, iz respekta prema onima koji tam idu, samo i ja smatram da to nema veze s bojkotima.

StarFox_N

Možda jest ali ne kod nas jer to je više socio-kulturološki fenomen u ovim krajevima bez kojeg ljudi ne mogu. Nebitno što se pije jel to kava, neki alkohol ili samo mineralna voda. Bitno je da se tamo bude i srce bude na mjestu.

Osobno idem samo vikendom i to ne svakim.

StarFox_N poanta je bila na jedan dan općenito maksimalno smanjit financijski promet u HR

Pevex milka 2.59 a u konzumu ista 6.49.

Na ovih 2.59 je uključena marža i pdv.

Strašno.

Petkom uvijek sina vodim na trening i na putu do treninga je Kaufland u koji skoro svaki put stanemo u kupovinu. Danas dok smo prolazili je baš dosta manje auta bilo nego inače, ali mislim da bi se to još trebalo smanjiti.

Lijevo plodine ljubavna tjestenina na "akciji", desno kaufland casual cifra.

sandidam je, al budu naši pohlepnici rekli da je to domaći proizvod pa je zato jeftino u Italiji. Do nas ih valjda dostavljaju prek Dubaia.
      Genesis pratimo akcije, al sam rekel ženi da moramo šopingirat u Sloveniji. Ovo tu je teška svinjarija kaj izvode s cijenama.

klinjo A kad je nas proizvod jeftiniji u drugim drzavam onda je to zato jer se moraju probijati na trzistu 🙂

bosscorelli ima logike. Mi zapravo sufinanciramo ko Kinezi svoj proboj u Europu većim cijenama kod nas u Hrvatskoj. Samo da Europa ne prokuži naš mućki plan.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

Mene uopce ne zanima zasto sve poskupljuje. Nek se nadlezni dogovaraju dok im pare cupamo iz svega.

Imate novu anketu na njihovoj stranici - koji trgovački lanac bojkotirati sljedećih tjedan dana. Meni zasad ne otvara.: (

foggy Da, trgovci se zale kak su oni zadnja karika u lancu, kako su prije njih dobavljaci , distributeri, proizvodaci, nameti porezi prorezi zarezi ovo ono. Nas to ne zanima , dogovarajte se kak znate.

@Zero ne otvara ni meni

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

Genesis Ili još bolje, da ga ima i da samo nedjeljom dela, e onda bi tek govorio drugačije! 😃

foggy naporan si vise s nedjeljom 😉

spominjem to jer po komentaru ocito nema, a vidim po svojoj curi svojoj koja ima vlastiti biznis i kak se ponasaju dobavljaci,dostavljaci itd

Genesis Nemam, radim za privatnika. Ne vidim kakve ovo veze ima sa malim poduzetnicima. Oni nemaju moc pregovaranja sa velikim distributerima. Veliki lanci trgovina imaju. Na njih vrsimo pritisak, a ne na tvoju curu, osim ak ti cura nije regionalni direktor Plodina.

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

Genesis naporan si vise s nedjeljom 😉

Sad znaš kak je nama čitat neke tvoje komentare poput tog 🙂

bosscorelli Na njih vrsimo pritisak, a ne na tvoju curu, osim ak ti cura nije regionalni direktor Plodina.

I ja sam stekao dojam da smo svi smeće ovdje jer ne kužimo kak ekonomija funkcionira. Git good bro, nauči pa ne moramo više bojkotirat 🙂

Lol, to nitko nikada ovdje nije rekao, mislim da je samo Fenix spomeno kako se ekonomski analitičari vrlo često prepotentni s čime se mogu djelomično složiti. Više bi imalo smisla prosjedovati protiv nesposobne politike čije institucije godinama ne rade ništa, pogotovo HNB čija bi osnovna zadaća trebala biti stabilnost cijena: https://www.hnb.hr/-/zasto-je-vazna-stabilnost-cijena-

Održavanje stabilnosti cijena osnovni je cilj Hrvatske narodne banke. To u praksi znači da središnja banka podupire nisku i stabilnu inflaciju.

A da ne govorimo u strateškom razvoju domaće proizvodnje, milijardama eura poljoprivrednih poticaja koji su očito bačeni u vjetar, brutalno oporezivanje rada i potrošnje itd. Lista je vrlo duga, ali ok, očito nam svima paše status quo. Ili ne paše odjednom dok nas je udarilo po džepu.