moschus nemam djecu.
moschus Hebe se meni za Hr ekonomiju koja je i tako u k…
Pa spomenuo sam to jer si ju ti spomenio.
Kazem naci iz osobnih razloga je i kada sam naveo kako ljudi u njem ne moraju u Shopping nediljom ti si se osvrnuo na ekonomiju.
Sada shvaćam sta te pati i ok, mogu i tvoju stranu priče da razumijem.
Tebi je mozda sada teško, ali nove generacije ce se naviknuti od početka da je tako.
Genesis pogotovo nedjeljom ujutro dok su svi u crkvi
E sada ga lupis. Pola osijeka je u Crkvi, mos mislit. Ja ne znam 5 osoba u okolici OS koje idu svake nedilje u crkvu, osim babuskara kojekakvih koje ne znam vise ni dali su na životu. To pamtim od prije.
Ok voliš shoppingirat nediljom, postivam.
Genesis mogao sam lagano svaki dan pjeske u shopping
Mogu i ja pa opet idem autom i jedva čekam da sam gotov s tim sranjem. Nema sanse da bih ikada isao nediljom u smrdljivu kupovinu, ali to sam ja. A da imam djecu to bi ovoj svojoj natovario na vrat pa ako nije nasla vremena cijeli tjedan neka se onda nediljom bakca. I ovako sam joj rekao ako i kada zajedno budemo živili ti ces se trgovinom baviti.
To shoppingiranje je ionako zenski posao pa neka sam misogynist do ujutro.
doktor1 A taj "slogan" da i ti ljudi imaju obitelji te im treba slobodno i slično su najvće sranje u svemiru.
Pa mislis ti da mene boli kesa hoćes ti ili ta sto radi imati vremena za sebe. To uopće nije moj problem kao i sto nije moj problem sto neki nemaju tokom tjedna vremena za kupovinu. Ja kazem da je takav zakon i treba prestati plakati jer se neće promijeniti.
U drugim državama funkcionira, naučiti ce i Hrvati s vremenom da funkcionira i kod njih.